Pandemia de coronavirus a schimbat-o mult pe Raluca Bădulescu! Pentru prima oară în viață, vedeta face sport: "Fac zilnic un program de 20 de minute de exerciții" INTERVIU

Publicat pe

Excentrică și efervescentă, Raluca Bădulescu ne oferă detalii despre cum este viața în carantină. Nu există zi fără tocuri, ritualuri de beauty și exerciții pentru menținerea tonusului. Jurata de la „Bravo, ai stil!”  ne împărtășește cum a schimbat-o această situație, ce sfaturi are pentru cei care o urmăresc dar și care este cea mai mare provocare în aceste zile de izolare.

Cum arată o zi din viața ta în izolare?

Nu fac lucruri deosebite, am activități obișnuite: mă uit la filme, la emisiunile mele preferate, citesc o carte. Petrec foarte mult timp cu familia, țin legătura prin intermediul rețelelor sociale cu prietenii de pe Instagram și Facebook. Sincer, sunt zile când nici măcar nu știu când se înserează.

De cât timp ești acasă?

Suntem acasă, în izolare, de la începutul lunii martie. Nu am ținut socoteala zilelor pentru că nu văd rostul. Prefer sa iau fiecare zi cu bucuriile pe care mi le aduce.

Care este pentru tine cea mai mare provocare în aceaste zile ?

Nu știu cum sunt alții, dar pentru mine o provocare foarte mare este să nu fac drumuri dese spre frigider, la dulciuri și bomboane.  Mă străduiesc să nu le cumpăr și să nu le mănânc. Trebuie să ies din această izolare în forma fizică pe care o aveam și înainte de carantină.

De ce îți este cel mai dor din viața de dinaintea acestei pandemii?

Evident, cel mai mare dor îmi este de colegii mei de la „Bravo, ai stil! Celebrities', de familia Kanal D, de filmările pentru show. Este lucrul la care mă gândesc și îmi da putere zi de zi.

Știu că îți place să citești. Ce cărți poți recomanda cititorilor? Dar filme sau seriale?

Alex Michaelidis – „Pacienta tăcută', Delia Owens – „Acolo unde cânta racii', Anthony Doer – „Toată lumina pe care nu o putem vedea'. Filme pe care le-am văzut și le recomand cu drag sunt: „Knives out”, „Once upon a time în Hollywood”, dar și toate filmele regizate de Guy Ritchie, în special „The Gentleman”.

Faci sport/mișcare în această perioadă? Dacă da, cât de des în decursul unei săptămâni?

Pentru că acum petrecem foarte mult timp în casă, am un program pe YouTube cu un set de 20 de minute de diverse exerciții. Le fac în fiecare zi, fără să ratez vreunul, pentru că mi se pare importantă această mișcare.

Cum te întreții în timpul ăsta? Ce ritualuri de beauty folosești? 

Am același ritual de beauty, de foarte multă vreme; respectiv, hidratarea tenului, mă bazez mult pe cremele profesionale. În această perioadă, când stăm acasă, când renunțăm total sau parțial la produsele de make-up, putem lăsa tenul să respire.

Ce îți place să gătești? Ai experimentat vreo rețetă nouă de curând?

Nu îmi place să gătesc, nu am pregătit ceva special în această perioadă. În schimb am pofte să mănânc diverse mâncăruri. De gătit, mă gătesc doar pe mine ( râde). În rest, nu știu să gătesc, nu îmi place, nu mi-am descoperit această pasiune în perioada aceasta. Dar comand online, așa este mult mai ok decât să experimentez în bucătărie.

Sunt zile sau seri când simți nevoia să te machiezi, să te îmbraci frumos și să te dai cu parfumul preferat, chiar dacă stai acasă?

Să știți că aproape zilnic mă machiez, aproape zilnic port tocuri pentru că pentru mine acesta este un mod de viață. Nu cred că am trăit vreodată o zi întreagă fără să port tocuri.

Ce exista înainte pe lista ta de priorități și nu îți găseai timp niciodată să faci ?

Și înainte, și acum, mi-am găsit timp pentru toate lucrurile care mi-au făcut plăcere. Nu aș putea spune că  înainte de autoizolare îmi lipsea ceva sau îmi doream neapărat să fac ceva și nu îmi găseam timp. Singurul lucru diferit, dacă e să spun așa, pe care îl fac acum, în izolare, este că mă uit la seriale. Înainte nu mă uitam pentru că eu sunt acel timp de persoană care vrea să urmărească zece episoade deodată. Iar lucrul acesta nu era posibil pentru că nu aveam timp.  

Cum crezi că te-a schimbat această situație? O privești ca pe o încercare spirituală sau ceva mai pragmatic?

Nu cred că mă va schimba în vreun fel, în sensul că voi rămâne același om deschis la inimă, optimist, iubitor de oameni, viață, în general. Îmi doresc mult ca această perioadă să ne fi schimbat tuturor mentalitatea, în sensul că așa cum ne străduim acum să fim uniți, să ne sprijinim unii pe ceilalți, pentru că numai împreună putem trece peste această grea încercare, așa să rămânem și după această perioadă. Să punem mai puțin preț pe hate, să nu mai judecăm atât de mult, să ne găsim bucuria în lucrurile mărunte, să fim mai buni.

Ce gând te sperie cel mai tare?

Să nu se întâmple ceva rău familiei mele. Îmi doresc să fim sănătoși cu toții.

Ce sfaturi ai pentru cei care te urmăresc?

Mă feresc să dau sfaturi, pentru că fiecare știe cel mai bine ce vrea de la viață. Dar mi-aș dori din suflet să încercăm să fim optimiști, să vedem întotdeauna partea luminoasă a lucrurilor și să privim cu încredere la viitor.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter