Panică la Chefi la cuțite, după ce lui Titus Antonescu i s-a făcut rău. A avut nevoie de ajutorul medicilor: "De asta îmi e cel mai frică. Îmi tremură..."

Publicat pe

Panică la Chefi la cuțite, după ce lui Titus Antonescu i s-a făcut rău. Sorin Bontea a intrat în panică în ediția Chefi la cuțite din 22 noiembrie, după ce lui Titus Antonescu i s-a făcut rău și a avut nevoie de ajutor din partea medicilor. Tânărul din echipa de aur alb a simțit că începe să tremure, să aibă amețeli și să îi fie greu să stea pe picioare. Bontea a lăsat totul și a venit să vadă cum se simte Titus Antonescu, din echipa lui de la Chefi la cuțite.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Panică la Chefi la cuțite, după ce lui Titus Antonescu i s-a făcut rău. S-a lăsat cu gătit în mare viteză, certuri, discuții aprinse, replici acide și chiar reproșuri, semn că cel de-al 16-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10 a fost o adevărată provocare pentru toată lumea. Iar lui Titus Antonescu i s-a făcut și rău, dându-i emoții mari lui Sorin Bontea.

Panică la Chefi la cuțite, după ce lui Titus Antonescu i s-a făcut rău. A avut nevoie de ajutorul medicilor: "De asta îmi e cel mai frică. Îmi tremură..."Panică la Chefi la cuțite, după ce lui Titus Antonescu i s-a făcut rău. A avut nevoie de ajutorul medicilor: "De asta îmi e cel mai frică. Îmi tremură..."

Panică la Chefi la cuțite, după ce lui Titus Antonescu i s-a făcut rău

După numeroase certuri și discuții aprinse, proba de gătit de cel de-al 16-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10, s-a terminat cu o situație cu totul și cu totul neașteptată. Titus Antonescu a început să se simtă rău și a fost nevoie de ajutor din partea medicilor pentru a-și recăpăta forțele.

La un moment dat, la finalul probei, când farfuriile au fost gata, ceva complet neașteptat s-a întâmplat. Lui Titus Antonescu i s-a făcut rău și a avut nevoie de ajutor din partea medicilor. Tânărul din echipa de aur alb a simțit că începe să tremure, să aibă amețeli și să îi fie greu să stea pe picioare.

Citește și: Cum au fost surprinse Monica Gabor și fiica ei pe străzile din SUA. Irina Columbeanu, apariție îndrăzneață la 15 ani

Citește și: Cum o cheamă pe Alina Pușcaș în acte, după cununia civilă: „El nu a vrut să renunț la numele meu’

Citește și: Ce dietă ține Majda Aboulumosha și cum a slăbit 30 de kilograme: „Nu consum deloc…’ / EXCLUSIV

A avut nevoie de ajutorul medicilor

„Am amețeli și îmi tremură picioarele!”, a declarat Titus Antonescu, în timp ce medicul îi acorda primul ajutor.

„Ce faci, Titus? Ce ai pățit? Ai mâncat și tu? Nu ai mâncat nimic. Stai aici, că punem noi farfuriile', a zis Sorin Bontea, venind să verifice ce face concurentul din echipa sa.

„Sper din toată inima să nu intrăm la individuale, că nu vrea să fac o farfurie proastă, să clachez și să plec pe o porcărie. De asta îmi e cel mai frică. Măcar dacă ies, să ies naibii când îmi e bine, nu când îmi e rău', a zis Titus Antonescu.

Sorin Bontea a revenit apoi în bucătărie și echipa s-a apucat imediat de montat farfuriile, ce au fost trimise apoi la degustare.

Și Florin Dumitrescu s-a simțit rău la Chefi la cuțite!

Nu doar Titus Antonescu s-a simțit rău și a avut nevoie de medic, dându-le emoții colegilor de echipă și, mai ales, lui Sorin Bontea. La rândul său, chef Florin Dumitrescu spunea la începutul battle-ului 16 că nu are o stare de sănătate prea bună și ar putea avea nevoie de perfuzii.

La rândul lor, concurenții din echipa sa, dezvăluiau că nu se simt prea în formă, însă în final și-au găsit puterea pentru a trece și peste probele de astăzi.

Pentru că finala Chefi la Cuțite se apropie, cel mai probabil mulți dintre concurenți resimt și ei presiunea.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter