Panică la Antena 1, după ce Vulpița a făcut febră, la scurt timp după ce a venit din Bălgești. Vedetele sunt în alertă

Publicat pe

Vulpița s-a întors la București și a acuzat probleme de sănătate. Conform unor informații, aceasta a avut febră și vărsături, la puțin timp după ce s-a întors de la Blăgești. Ea a fost plecată timp de o săptămână acasă, în județul Vaslui, și de acolo s-a întors cu trenul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În zilele următoare, Veronica ar trebui să fie prezentă în studio, însă s-a simțit atât de rău că nu a mai venit.

Conform unor surse bine informate, Viorel ar avea și el anumite simptome și este considerat suspect. Panica în televiziune s-ar fi extins inclusiv la nivelul șoferilor și cameramanilor care au intrat în contact direct cu cei doi.

Se pare ca mai mulți angajați au început să aibă probleme. Doi șoferi și doi cameramani ar avea simptome specifice. De asemenea, un reporter a acuzat și el anumite probleme de sănătate, scrie wowbiz.ro

Totul se întâmplă în contextul în care la Antena 1 a fost focar de COVID-19, după ce mai multe vedete s-au îmbolnăvit la filmările de la emisiunea Te cunosc de undeva. Ele au avut nevoie de spitalizare, iar filmările s-au amânat.

Mai mult, dacă se va confirma că Vulpița ar putea fi suspectă de coronavirus, lucrurile vor fi cu atât mai grave.

Panică la Antena 1, după ce Vulpița a făcut febră, la scurt timp după ce a venit din Bălgești. Vedetele sunt în alertăPanică la Antena 1, după ce Vulpița a făcut febră, la scurt timp după ce a venit din Bălgești. Vedetele sunt în alertă

Ea a luat contact cu prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida, reporterii Antenei 1, cameramani, dar și multe alte vedete.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter