Părinții lui Jador, primele reacții după ce artistul s-a întors de la Survivor: "Am crezut că nu te descurci"

Publicat pe

Jador a fost eliminat de la Survivor, din cauza problemelor de sănătate, iar Faimosul a revenit în weekend din Republica Dominicană. Faimosul și-a revăzut familia și prietenii și a ținut să le afle părerea despre participarea sa în cadrul competiției. Mama artistului i-a spus că nu credea, inițial, că se va descurca din cauza lipsei de mâncare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Jador a revenit în țară de la Survivor. Faimosul a fost forțat de împrejurări să părăsească competiția, în ciuda faptul că se afla în topul preferințelor telespectatorilor. O accidentare serioasă, însă, nu i-a mai permis să continue competiția, iar în weekend s-a întors în România.

A fost întâmpinat la aeroport de foarte mulți oameni, care l-au felicitat pentru parcursul său, la fel și familia și prietenii. Jador a mers ulterior acasă unde a petrecut timp în compania persoanelor dragi, care i-au lipsit pe toată durata competiției.

Părinții lui Jador, primele reacții după ce artistul s-a întors de la Survivor: "Am crezut că nu te descurci"Părinții lui Jador, primele reacții după ce artistul s-a întors de la Survivor: "Am crezut că nu te descurci"

Jador, discuții cu părinții la întoarcearea de la Survivor

Ulterior, a publicat un vlog pe contul de YouTube, în care și-a întrebat părinții și apropiații despre impresia pe care au avut-o despre parcursul său în emisiune și dacă s-ar fi gândit că va rezista atât de mult.

Mama Faimosului nu a crezut, inițial, că fiul său va face față foamei, însă artistul s-a ocupat să-i demonstreze contrariul.

'Ai zis că nu mă descurc și am fost șeful. Mai spune ceva', i-a spus Jador mamei lui.

'Ți-a ajutat Dumnezeu, mamă. A fost El de partea ta acoo', îi răspunde Simona.

'Ai zis că ce caut eu acolo…', adaugă Jador.

Citește și: Jador a ajuns în România, după a fost eliminat de la Survivor.Zeci de persoane l-au așteptat la aeroport

Citește și: Jador regretă că Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor din cauza lui:”Am despărțit o iubire”

Citește și: Jador se duce direct să se întâlnească cu Georgiana, când se întoarce de la Survivor: „O iubesc”

Citește și: Gala Oscar 2021. Alexander Nanau, regizorul filmului Colectiv, pe covorul roșu.România rămâne cu două nominalizări istorice

Mama lui Jador: „Dumnezeu a fost de partea ta'

'Am crezut că nu te descurci, dar Dumnezeu a fost de partea ta. Ne-a ascultat rugăciunile. Am crezut că nu poți, mamă', a mai transmis mama lui.

'Și tu ai crezut la fel, bre?', și-a întrebat el și tatăl, care a dat din cap, în semn de nu.

'Tu știai că sunt șef', a spus Faimosul.

'Știam că ești nr.1' , îi răspunde tatăl lui.

' Nu, mamă, eu nu mă gândeam la traseu, eu de foame ziceam', mai spune mama lui.

'Felicitări din inima. Niciodată (n.r. – nu credea că o să se descurce). Eu am zis că iese din prima săptămână, că face ceva. Nu mă așteptam niciodată', i-a mărturisit și Nikolas Sax.

' Pe cuvântul meu, fără nicio caterincă. Ai crescut la țară, știai să alergi, ai sărit gardul, ai sărit șanturile..', i-a spus și prietenul lui de la Puterea Dragostei, Bogdan Mocanu.

Jador: „E mult mai greu decât se vede la televizor'

La revenirea în țară, pe aeroport, unde a fost întâmpinat de zeci de persoane, Jador a ținut să sublinieze că show-ul la care a participat a fost mai greu decât s-a văzut din fața televizorului.

„E mult mai greu decât se vede la televizor. Și am văzut că multi oameni sunt hate-uiți, nu mai hate-uiți că suntem vai de capul nostru. Piciorul e varză. Nu mai vreau să risc. Și 12 ore pe avion așa cu piciorul… e crunt.

Mulțumesc că ați venit, facem poze cu toții… nu plec până nu fac poze cu toți. Vreau ca toată lumea să creadă ce se întâmplă acolo. Oamenii ăia chiar se chinuie, chiar își doresc să câștige… ei habar nu au ce se întâmplă, mie nu mi-a venit să cred ce s-a întâmplat cu mine… Piciorul rupt. Am venit cu câteva experiențe mișto. Ambițios am fost de când m-am născut. Am venit cu multe lucruri pe care le-am învățat acolo’,  a spus Jador, pentru Wowbiz, imediat cum a ajuns în România.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter