Paris Jackson: “Am cicatrici, vergeturi, acnee și celulită. Sunt om, nu păpușă!”

Publicat pe

Paris, superba fiică în vârstă de 19 ani a lui Michael Jackson, deși pare perfectă, recunoaște că are cicatrici, vergeturi, acnee și celulită. Ca atare, ea și-a propus să facă oamenii să conștientizeze că frumusețea nu are măsură unică și că nu trebuie să ne conformăm orbește standardelor impuse de societate.

 

Rebelă, plină de tatuaje, piercing-uri și cu un trecut presărat de depresii și tentative de sinucidere, Paris Jackson pare să fi intrat în sfârșit în normalitate, însă nici acum nu simte că s-a integrat complet în societate… Într-un interviu pe care l-a dat pentru revista i-D magazine, pe a cărei copertă va apărea în această toamnă, Paris Jackson a vorbit, printre altele, și despre importanța schimbării nocivelor standarde pe care societatea li le impune atât femeilor, cât și bărbaților. Modelul a povestit că este frustrată din cauză că este forțată să se simtă nesigură, pentru că nu se încadrează în aceste stereotipii imposibil de atins. Pentru ea, „frumusețea nu se măsoară prin numere, simetrii, forme, mărimi, culori sau orice altceva de acest fel. Frumusețea, adevărata frumusețe, trebuie măsurată prin prisma sufletului, a caracterului, a integrității, a intențiilor, a modului de a gândi, a cuvintelor pe care le rostește fiecare, a comportamentului și a inimii'.

 

Citește și: Mădălina Ghenea și Antonia sunt cele mai sexy românce! Uite cât de provocator au pozat!

Paris a fost atacată nu o dată în mass-media și pe platformele online pentru faptul că, deși are celulită, apare în campanii ale unor branduri cunoscute și defilează pe catwalk cu nonșalanță. Deși este la curent cu criticile, Paris nu este afectată de acestea și chiar face campanie pe paginile sale de socializare împotriva tendinței de a impune standardul de frumusețe 90-60-90. Nu am trăsături simetrice, nu port măsura 0, mănânc al naibii de mulți burgeri și pizza. Nu mă încadrez în dimensiunile outfiturilor create de desigeri pentru defilările pe catwalk, am cicatrici, acnee și celulită. Sunt un om, nu o păpușă pe care să o îmbraci frumos. Ideea că toți ar trebui să ne încadrăm într-un standard de frumusețe este revoltătoare și ridicolă, pentru că perfecțiunea este un lucru subiectiv!', a declarat Paris.

 

Citește și: Vedete la un rooftop party

Din fericire, spune ea, noua generație este mult mai decisă să adopte schimbarea în industria modei și cea de beauty: Tinerii din noua generație avansează în vârstă. Și asta este ceea ce vor, ceea ce cer – schimbare și sinceritate. Să-și celebreze propria persoană, prietenii și oamenii pe care îi întâlnesc. S-au săturat să citească  minciuni și ca media să le inducă așteptări nerealiste. Restul lumii – rasiștii, homofobii, sexiștii – este depășit numeric de oamenii cu minți deschise. Așadar, această lume nu va avea de ales decât să accepte frumusețea fiecăruia. Nu doar ideea de frumusețe', a mai spus Paris.

 

Paris Jackson: Am cicatrici, vergeturi, acnee și celulită. Sunt om, nu păpușă!'Paris Jackson: Am cicatrici, vergeturi, acnee și celulită. Sunt om, nu păpușă!'

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter