Paris și Prince Jackson – apariție rară pe covorul roșu. Iată cum arată acum fiul megastarului!

Publicat pe

Dacă fiica regelui muzicii pop este, de la o vreme, mai mereu în atenția publicului, fratele ei mai mare, Prince, e o prezență mult mai discretă. Recent însă, cei doi frați au surprins pe toată lumea, bifând o apariție rară pe covorul roșu. Iată cum arată acum fiul megastarului!

 

Michael Jackson în concert, așa cum ni-l vom aminti cu toții.

 

Pe 25 iunie 2009, lumea întreagă a fost devastată de o veste șocantă și neașteptată – Michael Jackson, regele muzicii pop, nu mai era! La doar 50 de ani, acesta s-a stins din viață în urma unui infarct cauzat de o supradoză de propofol, un anestezic puternic pe care îl lua pe post de somnifer. Din acel moment, viața celor trei copii ai lui megastarului – Prince, Paris şi Blanket, acum în vârstă de 20, 19 şi 15 ani – s-a schimbat complet, aceștia fiind smulşi brusc din tărâmul de basm de la Neverland şi obligaţi să dea piept cu realitatea dură.

 

Paris și Prince Jackson

 

Paris a fost, aparent, cel mai afectată, tânăra confruntându-se cu tentative de sinucidere, dar și cu episoade în care s-a luptat cu dependența de droguri. În cele din urmă, fiica lui Michael a revenit pe linia de plutire, semnând un contract cu agenţia de top IMG Models și ajungând să defileze pentru cele mai importante branduri. Despre ceilalți doi frați ai ei lumea știe însă mult mai puține, concluzia generală fiind că relațiile dintre cei trei copii ai lui Michael Jackson nu sunt prea grozave. Recent însă, Paris le-a demonstrat tuturor că ea și Prince sunt extrem de apropiați…

 

Blanket, fiul cel mic al lui Michael Jackson, singurul care pare să-i semene… cât de cât.

 

Zâmbitori și eleganți, ținându-se de mână, Paris și Prince Jackson s-au pozat împreună la panou în cadrul unei gale caritabile dedicate ajutorării persoanelor cu HIV-SIDA. Paris a purtat o superbă rochie Zac Posen, lungă și cu umerii dezgoliți, iar fratele ei a fost îmbrăcat casual, cu sacou negru, cămașă albă, jeanși bleumarin și pantofi asortați. Limbajul trupului arată că cei doi se simt bine împreună, iar felul în care se împletesc degetele lor, într-o strânsoare puternică, spune mai mult decât o mie de cuvinte despre relația lor. Din păcate, se pare că nu la fel stă situația și în cazul mezinului Blanket, care nu este prezent nici măcar pe site-urile de socializare. Probabil însă că, la cei 15 ani, trece încă printr-o perioadă dificilă, la fel cum s-a întâmplat și cu sora lui…

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter