Patrick Francfort, bateristul grupului Gibson Brothers, a murit în urma infecției COVID-19: "S-a luptat timp de 12 zile..."

Publicat pe

La 63 de ani, Patrick Francfort alias Patrick Gibson, bateristul grupului Gibson Brothers care a lansat melodiile disco „Cuba” şi „Qué Sera Mi Vida”, a murit sâmbătă seară din cauza coronavirusului la spitalul Lariboisière din Paris.

Patrick Francfort, bateristul grupului Gibson Brothers, a murit în urma infecției COVID-19: "S-a luptat timp de 12 zile..."Patrick Francfort, bateristul grupului Gibson Brothers, a murit în urma infecției COVID-19: "S-a luptat timp de 12 zile..."

„S-a luptat timp de 12 zile, a mărturisit fratele său mai mare Chris. A fost mai întâin internat într-o clinică apoi, când stare i s-a agravat acum opt zile, a fost transferat la Lariboisière.

Sâmbătă după-amiază, speram că scapă. Totul a evoluat foarte rapid. A murit seara. Cei cinci copii ai săi lucrează toţi în muzică, erau toţi în Paris. Ne-am întâlnit cu medicul. Personalul din spital a fost absolut formidabil şi ţin să le mulţumesc. Oamenii ca ei nu au preţ. Îşi riscă viaţa în fiecare zi”, potrivit Le Figaro.

Grupul originar din Martinica a cunoscut succesul la nivel mondial în anii 1970 cu melodiile disco „Cuba”, „Come to America” sau „Qué sera mi vida”.

Foto: news.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter