Patrizia Paglieri s-a enervat la Asia Express, după întâlnirea cu un român: „Una e să cerem noi...”

Publicat pe

Tensiunea de pe Drumul Împăraților și-a spus, din nou, cuvântul. Deși de obicei este foarte calmă, Patrizia Paglieri s-a enervat la culme la Asia Express, după ce s-a întâlnit cu un român pe străzile din Georgia. Echipele s-au schimbat, iar fosta jurată de la MasterChef luptă acum alături de Adriana Trandafir și se descurcă de minune.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Totodată, și Maria Speranța și Francesco, copiii celor două, fac parte din aceeași echipă. Atunci când „soacrele' așa cum au fost poreclite de ceilalți concurenți, credeau că totul merge ca pe roate, un moment neașteptat a avut loc la Asia Express, când Patrizia Paglieri s-a enervat la culme pe un român pe care l-a întâlnit pe străzile din Georgia.

Patrizia Paglieri s-a enervat la Asia Express, după întâlnirea cu un român: „Una e să cerem noi...'Patrizia Paglieri s-a enervat la Asia Express, după întâlnirea cu un român: „Una e să cerem noi...'

Patrizia Paglieri s-a enervat la Asia Express, după întâlnirea cu un român. Ce s-a întâmplat

Maria Speranța și Francesco au fost ajutați de un român pentru a ajunge la următoarea destinației. Mariei Speranța nu i-a venit să creadă când a auzit că bărbatul vorbește limba română.

„Eu am crezut că aud voci. Am crezut că e cineva care face mișto de noi', a spus concurenta.

Apoi, bărbatul s-a să le ajute și pe Adriana Trandafir și Patrizia Paglieri, însă cea din urmă nu s-a arătat prea bucuroasă de gestul românului. Ea l-a refuzat și a povestit mai apoi că ajutorul lui nu ar fi fost de folos pentru ele.

După am înțeles că el vrea să ne ajute, dar mai mult ne încurca. Una e să cerem noi două ajutorul… De ce îl interesează ce vorbim noi?! Alta e să ne ajute vânzătorul de parfumuri, bișnițarul din piață', a povestit Patrizia Paglieri.

Adevărul din spatele relației dintre Francesco și Maria Speranța

Așa cum precizam și mai sus, o probă a presupus schimbarea partenerilor, iar Francesco Paglieri a făcut echipă cu Maria Speranța. Chimia celor doi, dar și zâmbetale restului concurenților i-au făcut pe fanii emisiunii să creadă că între Franceso și Maria-Speranța s-a înfiripat o idilă. Fiul Patriziei Paglieri a lămurit bârfele legate de acest subiect.

‘Am ieșit împreună după emisiune, dar nu am ieșit la un date, am ieșit ca prieteni și cu alte persoane din cadrul emisiunii. Ea oricum avea prieten, bine, ea îmi spunea mie că nu se înțelege bine cu prietenul ei și tot așa.’, a dezvăluit Francesco pentru fanatik.ro.

S-au înțeles foarte bine pe traseu

Deși nu s-a înfiripat nimic între ei pe platourile de filmare, celor doi tineri le-a surâs, totuși, ideea unei relații în competiție, asta după ce au petrecut o noapte la hotel. Echipele celor doi au avut parte de un răsfaț pe cinste în competiție,  după ce au trecut cu brio probele pentru imunitate. Aceștia au câștigat o cină copioasă și o noapte de cazare la hotel.

‘La hotel am stat cu mamele, dar, când ne-am căutat cazare, normal că am stat împreună, nu puteam să avem fițe, că vrem paturi separate sau altceva.  Oricum nu aveam nicio treabă. Eram prieteni dinainte de emisiune. Nu ne gândeam la ceva între noi, mai ales că eram prieteni. Nu mă gândeam să întrecem măsura.

Am fi făcut-o mai mult de dragul show-ului, dar mi se părea…Ne-am gândit la un moment dat să facem o chestie la mișto, dar doar pentru show, să ne prefacem că facem ceva acolo.

Nu s-a întâmplat nimic între mine și Maria-Speranța. Chiar vorbeam și spuneam că după o să continue cu miștouri din ce în ce mai tare, pentru că o să facem echipă, și normal că o să ne căutăm cazare împreună.’ a mai spus Francesco.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă