Paul Diaconescu, convins că relația dintre George Burcea și Viviana Sposub nu va dura, după Ferma: "Cred că este doar de conjunctură"

Publicat pe

Povestea de dragoste dintre George Burcea și Viviana Sposub nu mai este un secret pentru nimeni, însă actorul Paul Diaconescu, aflat și el în Ferma, are dubii în privința viitorului relației dintre cei doi. Iată ce declarații a făcut!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Aflat în plin proces de divorț cu Andreea Bălan, George Burcea trăiește acum una dintre cele mai fericite perioade ale vieții sale. Actorul este îndrăgostit de Vivana Sposub și cei doi își trăiesc povestea fără să se mai ferească de privirile indiscrete.

Iată însă că, recent, relația lor a fost pusă la îndoială chiar de către colegul lor din Fermă, actorul Paul Diaconescu, acesta făcând niște comentarii malițioase la adresa celor doi îndrăgostiți.

Eu sunt George Burcea, m-am îndrăgostit de fata asta

Cum în Ferma a avut loc o reîntâlnire emoționantă între toți concurenții acestui sezon, George Burcea și Viviana Sposub au avut parte de niște momente speciale, după ce au fost despărțiți timp de săptămâni bune. Cei doi nu doar că s-au sărutat pătimaș, dar și-au făcut și declarații aprinse, părând extrem de îndrăgostiți.

  'A contat foarte mult pentru mine. Într-un context de acest gen, e important să ai pe cineva pe care să te poți baza, cu care să poți vorbi, cu care să poți împărtăși fricile tale, trăirile tale, gândurile, așteptările, tot. E un sentiment frumos și faptul că e reciproc e și mai bine', a declarat Viviana Sposub.

La rândul său, George Burcea i-a făcut iubitei sale, indirect, o minunată declarație publică de dragoste:

Nu a fost scopul meu să vin aici și să mă îndrăgostesc și să expun povestea. Ceea ce s-a întâmplat a fost așa… Eu sunt George Burcea, m-am îndrăgostit de fata asta”, a mărturisit actorul.

Paul Diaconescu, convins că relația dintre George Burcea și Viviana Sposub nu va dura, după Ferma: "Cred că este doar de conjunctură"Paul Diaconescu, convins că relația dintre George Burcea și Viviana Sposub nu va dura, după Ferma: "Cred că este doar de conjunctură"

„Nu o să mai fie niciun cuplu”

Povestea lor de iubire pare să nu fi convins însă pe toată lumea… Cel puțin nu pe Paul Diaconescu… Actorul crede că între George Burcea și Vivana Sposub nu este o mare poveste de dragoste, ci doar o relație contextuală, care se va sfârși odată cu încheierea competiției.

'Îmi pare așa un cuplu de joc, au niște emoții, niște nevoie de susținere, de un prieten, de un ajutor. Dar cred că este doar de conjunctură și, odată ce contextul va fi altul, nu o să mai fie niciun cuplu', a comentat Paul Diaconescu despre George Burcea și Viviana Sposub.

Cu toate acestea, cei doi îndrăgostiți au trecut cu bine până acum testul relației, cu atât mai mult cu cât, au locuit împreună, fiind nedespărțiți în perioada în care au suferit de COVID-19. Așadar, doar timpul va demonstra dacă Paul Diaconescu a avut dreptate.

Citește și: Alexandra Dinu s-a întors în România! Totul despre rolul de jurat la Românii au Talent, relația cu fiul ei și viața sentimentală: „Cred în căsătorie”/ EXCLUSIV

Citește și: Flavia Mihășan este însărcinată a doua oară. Primele imagini cu burtica de gravidă: „Ne-am dorit ca între copii să nu fie diferență mare de vârstă”/ EXCLUSIV

Citește și: Megan Fox divorțează de Brian Austin Green, din Beverly Hills 90210, după 16 ani de relație și trei copii împreună! Cine este noul iubit al actriței

Citește și: Avocatul lui Maradona face acuzații grave: „A fost o idioțenie criminală! Timp de 12 ore, Diego nu a fost controlat de medici!”

Foto: Facebook, captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter