Paula Chirilă a înlocuit-o pe Gabriela Cristea la Antena Stars, după ce s-a infectat cu COVID-19: "Nu e ușor"

Publicat pe

În urmă cu doar o zi, Gabriela Cristea a declarat faptul că s-a infectat cu COVID-19, deși este vaccinată cu ambele doze. Astfel, pentru că o să lipsească pentru o perioadă de la TV, prezentatoarea a fost înlocuită de Paula Chirilă. Vedeta a făcut primele declarații din postura de moderatoare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Deși e vaccinată cu ambele doze, Gabriela Cristea s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2. Astfel, a fost nevoită să stea în carantină pentru două săptămâni.

Însă, pentru că o lipsească această perioadă de pe post, prezentatoarea a fost înlocuită de Paura Chirilă, care se arată extrem de entuziasmată de noul proiect în care este implicată.

Citește și: Cum arată Gabriela Cristea nemachiată, la 46 de ani.S-a fotogrfiat dimineața, abia trezită din somn

Citește și: Probleme mari pentru Gabriela Cristea.Ce a pățit din cauza unui credit neplătit, de acum 18 ani

Citește și: Connect-R și Shift au fost eliminați de la Asia Express

Citește și: Victor Slav va prezenta Bravo, ai stil! Celebrities

Paula Chirilă a înlocuit-o pe Gabriela Cristea la Antena Stars

Paula Chirilă este cea care va fi gazda emisiunii Mireasa, după ce Gabriela Cristea s-a infectat cu COVID-19. În cadrul unui interviu, prezentatoarea a făcut primele declarații în calitate de moderatoare.

Ei bine, se pare că Paula Chirilă se arată încântată de noul proiect, însă recunoaște că are emoții pentru ceea ce o să se întâmple.

E o surpriză și pentru mine și pentru dumneavoastră. O să mă vedeți și la Xtra Night Show' și aici. Nu e ușor să iei din mers, fie chiar temporar, frâiele unui proiect deja început, mă încearcă niște emoții.Traversăm vremuri atipice, pe care nu le-am mai trăit și pe care sperăm să nu le mai trăim. Care ne lovesc când nu ne așteptăm și Gabriela traversează și ea o perioadă care sperăm să treacă ușor peste ea și peste familia ei și să o vedem în poziția ei de prezentator. A făcut COVID-19, ne pare rău, este o situație neprevăzută', a spus Paula Chirilă la Antena Stars. 

Gabriela Cristea are COVID-19

Gabriela Cristea a anunțat că are COVID-19 și că este izolare. Însă, din fericire, starea ei de sănătate este una bună și se pare că a contractat o formă mai ușoară a bolii. De menționat că prezentatoarea de televiziune este vaccinată cu ambele doze de vaccin.

La cârma emisiunii Mireasa va veni o altă personalitate cunoscută din showbiz-ul românesc.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter