Paula Chirilă își dorește al doilea copil. Vedeta nu exclude ideea de a se recăsători

Publicat pe

Paula Chirilă, una dintre cele mai iubite prezentatoare de la noi, a dezvăluit că își dorește al doilea copil și nu exclude ideea de a se recăsători. A trecut printr-un divorț, a cunoscut suferința, dar este mereu o fire pozitivă. 

După divorț, Paula Chirilă a cunoscut din nou fericirea. De o bună perioadă de timp, ea trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Adi. S-au cunoscut la mare și de atunci nu s-au mai despărțit.

„Păi ne-am cunoscut la mare, cred. Da, la mare ne-am cunoscut, eram la plajă, era şi Carla cu mine, eram cu o prietenă, prietenă care îl ştie pe Adi şi ea ne-a făcut cunoştinţă. Şi tot vedeam că Adi tot vine, tot vine la noi la şezlong, eu îi spuneam: Otilia nu e, e în apă. Pleca, iar se întorcea… Şi i-am zis Otiliei: Măi tot vine Adi şi nu te-a găsit aici, la şezlong. Măi fată măi, ai ajuns la vârsta asta şi nu ştii că pentru tine vine? Hai mă lasă-mă în pace. Şi mai ales când am aflat şi ce vârstă are…Îţi dai seama că  m-am şocat. Am zis: Aoleu, am zis că…Lăsaţi-mă în pace! Nu îmi trebuie bărbaţi mai mici decât mine. Niciodată nu am fost interesată de bărbaţi mult mai tineri decât mine, ci de cei mult mai maturi.”, a declarat Paula Chirilă la Antena Stars.

Paula Chirilă își dorește al doilea copil. Vedeta nu exclude ideea de a se recăsătoriPaula Chirilă își dorește al doilea copil. Vedeta nu exclude ideea de a se recăsători

Chiar dacă există o diferență mai mare de vârstă între ei, se înțeleg foarte bine, împart aceleași păreri și opinii. Momentan nu stau împreună, dar vedeta se gândește la căsătorie, chiar și la al doilea copil.

„Nu ne-am gândit, dacă s-o fi gândit el, habar nu am, nu ştiu. Nu am..iau lucrurile aşa cum sunt, nu le grăbesc, nu mă grăbesc, nu mă gândesc la paşii următori, am trecut prin etapele astea, am trecut. M-am mutat, m-am măritat, am văzut cum e. Dacă lucrurile sunt bine aşa, lasă-le aşa! Deci ascultă-mă pe mine: Mai binele este duşmanul binelui. Deci dacă lucrurile merg bine acum, să le lăsăm aşa cum sunt.”, a mai spus vedeta.

Paula Chirilă, primele declarații despre al doilea copil

„Chiar mă gândesc la posibilitatea asta, că n-aş refuza. Nu-mi refuz ideea asta, da! Nu se ştie niciodată. Dacă se va întâmpla, sigur că da. Cu omul potrivit, la momentul potrivit, că un copil nu-l faci aşa…că nu e piesă de mobilier, nu e un căţel pe care poţi să-l dai la o mătuşă. Un copil e un copil, e o viaţă, e o responsabiliate şi asta trebuie cumpănită cu grijă. Analizez situaţia, vedem… Nu am discutat chestia asta cu Adi, nici e momentul, nu ne grăbim, avem jumătate de an de când suntem împreună, nu e grabă, mai avem lucruri şi… lucruri de făcut şi etape de atins.”, a încheiat Paula Chirilă.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter