Paula Seling a divorțat în secret. Radu Bucura, primele declarații: "Da, este adevărat nu mă mai ocup de activitatea ei. Viața personală..."

Publicat pe

Paula Seling și Radu Bucura sunt căsătoriți de 17 ani. Se pare că povestea lor de iubire a ajuns la final, iar apropiații cuplului susțin că cei doi au decis să divorțeze. Mai mult, Radu Bucura nu se mai ocupă de activitatea profesională a Paulei Seling.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Se pare că Paula Seling și Radu Bucura au divorțat după 17 ani de mariaj. Apropiații cuplului au declarat că cei doi au decis să se despartă, iar artistul nu se mai ocupă de activitatea profesională a Paulei. Radu Bucura a făcut declarații despre acest subiect. Noul manager a confirmat că Radu nu se mai ocupă de activitatea artistei, iar ulterior artistul a confirmat informația.

„Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private.', a declarat Radu Bucura, soțul Paulei Seling, pentru Click!. Paula Seling nu a putut fi contactată, pentru un punct de vedere privind acest subiect.

Paula Seling a divorțat în secret. Radu Bucura, primele declarații: "Da, este adevărat nu mă mai ocup de activitatea ei. Viața personală..."Paula Seling a divorțat în secret. Radu Bucura, primele declarații: "Da, este adevărat nu mă mai ocup de activitatea ei. Viața personală..."

Paula Seling și Radu Bucura ar fi divorțat după 17 ani de mariaj, aniversare pe care ar fi trebuit să o sărbătorească anul acesta. Relația celor doi părea să fie foarte strânsă, iar de-a lungul anilor și-au ținut mariajul departe de lumina reflectoalore. Ei bine, se pare că povestea lor de dragoste a luat sfârșit, iar cei doi ar fi divorțat.

Citește și:Culiță Sterp a aruncat cu bani de ziua lui!Invitații credeau că sunt șervețele

Citește și:Ce operație a făcut, de fapt, Gina Bradea. Cum se simte acum celebra bucătăreasă:”Dacă mai stăteam câteva luni riscam să fac cancer”

Citește și:Cătălin Măruță trebuie să se opereze la picior. Ce problemă de sănătate are:„Am și vorbit cu doctorul, e…'

Citește și: A murit cântărețul de muzică populară Ionel Bebe Lazăr.Avea doar 47 de ani

Paula Seling ar fi divorțat de Radu Bucura

Mariajul dintre Paula Seling și Radu Bucura ar fi ajuns la final. După 17 ani de căsnicie, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. De-a lungul timpului, cei doi și-au ținut căsnicia departe de ochii presei și au preferat să fie discreți cu viața lor personală. Apropiații cuplului susțin că Paula si Radu au decis să se despartă. Mai mult, Radu nu se mai ocupă de activitățile artistei, iar Paula are deja un nou manager. „Bună ziua. Radu nu se mai ocupă de activitatea profesională a Paulei Seling. ', a declarat noul manager al Paulei Seling pentru sursa citată mai sus.

Întrebat dacă după divorț Radu a renunțat să-i mai fie manager artistei, noul manager al acesteia a confirmat informația. „Da, este adevărat, corect.'

Radu Bucura nu mai este managerul Paulei Seling

După conversația cu noul manager al Paulei Seling, soțul artistei, Radu Bucura, a confirmat că nu se mai ocupă de activitatea profesională a artistei. Cu toate astea, acesta a fost extrem de discret cu informațiile referitoare la divorțul de artistă. Artistul a menționat că noul manager se ocupă activitatea profesionala Paulei, subliniind că nu va face nicio declarație despre relația lor. De cealaltă parte, Paula nu a putut fi contactată pentru a oferi informații despre divorț.

În urmă cu câteva zile, artista a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care vorbește despre drumuri separate. „Uneori simți că drumul te duce într-o direcție fără să poți să faci nimic. Că o frunza pe rău, că un pasager într-un tren luat la întâmplare. Dar toate se fac spre bine. Și, cândva, vei înțelege motivul pentru care destinul te-a purtat spre locuri pe care nu le-ai văzut până atunci', a scris artista pe Instagram.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter