Pavel Bartoș, despre gafe și singura melodie pe care e în stare să o cânte

Publicat pe

Este recunoscut pentru verva și spontaneitatea cu care prezintă un show atât de complex precum Vocea României. Așa că l-am întrebat pe Pavel Bartoș dacă s-a blocat vreodată în direct. Răspunsul nu doar că te va uimi, dar vei mai afla un alt lucru pe care nu îl știai despre actor, și anume singura melodie pe care e în stare să o cânte.

Vocea României nu ar fi la fel de spumoasă fără un prezentator precum Pavel Bartoș. Este atât de spontan și atât de iscusit în replici încât îți dă impresia că nu va fi prins vreodată pe picior greșit în direct.

Ce face Pavel Bartoș când pică prompterul la Vocea României

Știm cu toții, însă, că numai cine nu e om nu a greșit, prin urmare nici actorul nu este străin de așa ceva. Am fost curioși să aflăm dacă Pavel a fost pus vreodată în dificultate în direct de o situație neașteptată. Reacția sa, extrem de sinceră, nu s-a lăsat așteptată: 'Aaa, de multe ori mi s-a întâmplat să mă blochez când trebuia să spun ceva la Vocea României. De exemplu, de multe ori mi se întâmplă să pice prompterul când trebuie să spun ce concurent urmează, la ce număr să votezi, și nu știi ce sa faci. Numai că ține de echipă, care îți spune « vezi că acum ar trebui să urmeze publicitate, vezi că urmează concurentul ăla »…'. Ne ajutăm, am mare încredere în echipă și normal că sunt în stare să improvizez și să rezolv situația. Dacă nu s-a văzut până acum, înseamnă că suntem buni. Mă refer la mine și la toată echipa, din fața și din spatele camerelor.'

Singura melodie pe care o poate cânta Pavel Bartoș

De asemenea, prezentatorul Vocea României ne-a mărturisit că singurele dăți când își arată talentul muzical sunt cele…din culisele vieții sale: 'Am cântat la karaoke, dar nu sunt bun. Mai mult am cântat la petreceri, unde am petrecut cu niște băieți până dimineața, au venit și alți băieți cu acordeon și cu alte instrumente și am cântat cu ei. Acolo nu mai conta cum cântai, era de Doamne Ferește acolo! Doamneee! (râde) În afară de celebra melodie de la Cargo, « Dacă ploaia s-ar opri », nu știu dacă pot să cânt altceva.'

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter