Pavel Bartoș ne-a spus ce l-a cucerit la soția sa

Publicat pe

Pavel Bartos

Când nu joacă în vreo piesă de teatru îl vedem la televizor, în culisele emisiunii Românii au Talent, iar când nu este nici acolo, Pavel Bartoș se retrage în sânul familiei sale. Carismaticul actor ne-a dezvălui ce l-a cucerit la soția sa, și care este, după părerea sa, cea mai mare calitate a unei femei.

 

 

Vara este un sezon aglomerat pentru Pavel Bartoș, dar cu toate acestea încearcă să găsească timp și pentru momentele de relaxare.

 

Ce planuri ai pentru vara aceasta?

Pavel Bartoș: Vreau neapărat o vacanță cu copiii mei, pentru că îmi doresc această vacanță foarte tare. După aceea, bineînțeles, vom începe preselecțiile la Românii au Talent', așa că atunci când începe vacanța mea la teatru începe și munca în televiziune, iar când închei vacanța în televiziune începe munca la teatru. Dar mă bucur că pot să-mi rup câteva zile doar pentru familie.

 

Și unde plănuiți să plecați în vacanță?

Pavel Bartoș: Nu știu unde, nu ne-am gândit, dar important este să fie în familie.

 

Care crezi că este cea mai importantă calitate a unei femei?

Pavel Bartoș: Faptul că te ințelege, are abilitatea de a comunica și are răbdare. Dar cea mai importantă calitate este aceea de a fi ea însăși, pentru că dacă este ea însăși atunci și celălalt va fi la fel, iar lucrurile devin normale și naturale. Asta este cea mai mare calitate.

 

Pe tine ce te-a cucerit la soția ta?

Pavel Bartoș: Sunt atât de multe de spus, dar prefer să spun doar atat: este cea mai mare calitate a vieții mele.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter