Pe cine iubește Lili Sandu

Publicat pe

După câteva luni petrecute în România, Lili Sandu a revenit în LA, unde a început acum sezonul castingurilor. Ne-a povestit despre viața ei acolo, de ce îl iubește pe Al Pacino și cu cine i-ar plăcea să aibă o relație.

 

Lili-sandu

 

Unde ai mai mult succes la bărbați, în LA sau la noi?

N-aș ști cum să răspund, pentru că asta nu a fost o problemă pentru mine nici în România nici în LA, nu mi s-a închis vreo ușă că n-aș fi destul de frumoasă. Într-adevăr, poate că acolo sunt privită ca o latină, am și lucrat foarte mult pentru piața latină. Sunt destul de multe femei frumoase și acolo, crede-mă, în LA se adună din toată lumea și-s absolut superbe. Eu poate că nu sunt o frumusețe clasică, răpitoare, dar cred că energia mea și modul de a mă purta cu oamenii aduce un plus unei calități fizice. În general, carisma unei femei e foarte importantă. Am văzut femei frumoase care sunt reci, intangibile. Eu chiar cred că frumusețea interioară se reflectă la exterior.

 

Cu ce actor de la Hollywood ai începe o relație?

Nu știu dacă aș începe o relație cu un actor. În primul rând,  e dificil să fii iubita unui actor, sunt într-un moment în care îmi doresc un bărbat care să îmi fie mai mult decât un companion. Vreau o relație cu conținut, nu una pasageră, de aceea e greu să ai o relație cu un om care lucrează în același mediu ca și tine deoarece…când mai ai timp să te vezi cu el!? Dar sunt destul de mulți actori drăguți, ce să zic (râde). Uite, mie mi-a plăcut mereu Al Pacino, pe mine niciodată nu m-a interesat vârsta, ceasul biologic nu are importanță. Atunci când există un om care mă captează efectiv și mă provoacă intelectual, mă atrage și fizic, prin urmare. E un tot, nu m-am simțit niciodată atrasă de un bărbat doar fizic. Ryan Gosling îmi mai place. Se potrivește foarte bine cu Eva Mendes.

 

Ai plecat în America pentru a studia actoria. Mai urmezi cursuri de actorie acum?

Un actor studiază și la 40, 50, 60 de ani. Bine, există și genii. Dacă ești Al Pacino, nu mai ai nevoie de școală, nici nu ai avut vreodată nevoie, dar sunt foarte mulți actori care își pregătesc rolurile cu profesori înainte de a începe filmările. Am terminat o școală și m-am înscris la alta. De exemplu, acum m-am inscris la un studio de comedie.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter