Penelope Cruz are o soră care îi seamănă leit! Monica i-a ținut locul, la filmări, când era gravidă

Publicat pe

Penelope Cruz a fost desemnată, nu doar o dată, una dintre cele mai sexy și mai frumoase femei din lume. Ce poate fi mai interesant, în acest caz, ca o astfel de femeie să aibă… o dublură? Ei bine, Penelope are o soră care îi seamnă atât de bine încât a înlocuit-o la filmări atunci când era gravidă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Monica Cruz este cu trei ani mai mică decât Penelope , dar atunci când stau una lângă alta par gemene. Este și ea actriță, însă nu la fel de cunoscută, iar în 2011 şi-a dublat sora în filmul „Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi”. Monica se ocupa de cadrele din depărtare, în timp ce Penelope, însărcinată atunci, filma prim-planurile.

Penelope Cruz are o soră care îi seamănă leit! Monica i-a ținut locul, la filmări, când era gravidăPenelope Cruz are o soră care îi seamănă leit! Monica i-a ținut locul, la filmări, când era gravidă

Dincolo de actorie, Monica s-a făcut remarcată datorită abilităților sale de canto și dans. Ea chiar are propriul studio de dans la Madrid, unde practică balentul tradițional și flamenco. Monica iubeşte baletul, iar acest lucru se vede în multe din postările de pe Instagram.

Monica şi-a făcut debutul cinematografic în 2005, în producţia „Un Paso Adelante”.

Penelope și Monica Cruz au moștenit aceeași culoare a ochilor și părului, dar și multe alte trăsături fizice, care îi fac pe mulți să se gândească că sunt o pereche veritabilă de gemeni identici.

Dincolo de look-ul lor, cele două au și interese asemănătoare. Au lucrat împreună la aceleași proiecte, dar în scene diferite, având în vedere diferența de notorietate dintre ele.

Citește și:

Rosanna Davison a devenit mamă de gemeni! Miss World 2003 a pierdut, până acum, 14 sarcini

Cât de mult s-a schimbat și cum arată Sarah Jessica Parker la 55 de ani! Actrița revine în Sex and the City

Cum arată Angelina Jolie la 44 kilograme. De ce a început actrița să se înfometeze

Monica Cruz are un copil cu un donator anonim

Monica și Penelope Cruz sunt mame și au fost însărcinate în același timp. Când Penelope se pregătea să aducă pe lume al doilea său copil cu Javier Bardem, Monica afla că poartă în pântec o fetiță mult dorită, potrivit a1.ro.

La acel moment, Monica a anunțat că a apelat la un donator anonim pentru a își îndeplini visul de a avea o familie. Își motiva gestul spunând că, în acest fel, evită întrebările inevitabile despre identitatea tatălui.

Monica dezvăluia că s-a „izolat' în primele luni de sarcină pentru a „evita, mai presus de toate, să se vorbească despre posibili tați sau despre posibilii candidați (pentru tată)'. Ea adăuga că se simte „neliniștită' ascunzând modul cum a fost conceput bebelușul, crezând că acest lucru ar contribui la transformarea subiectului în tabu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter