Penelope Cruz – Revenire spectaculoasă pe covorul roşu

Publicat pe

Ne era dor de Penelope Cruz, care a lipsit o perioadă de pe covorul roşu, dar actriţa în vârstă de 41 de ani a avut aseară o revenire spectaculoasă.

 

S-a întâmplat la Madrid, la premiera ultimului ei film Ma Ma', o poveste emoţionantă pe care actriţa spaniolă o aduce cu multă sensibilitate pe marile ecrane.

 

Ma Ma' spune povestea Magdei, interpretată de Penelope Cruz, o femeie diagnosticată cu cancer la sân. Pelicula este prima la care Penelope este şi co-producător, fiind, totodată, primul ei film în limba spaniolă din ultimii 5 ani.

 

La premiera de la Madrid, Penelope a purtat o rochie neagră, extrem de sexy, pe care a accesorizat-o cu cercei cu diamante şi o pereche de pantofi negri, cu tocuri foarte înalte. I-au fost alături la acest eveniment, soţul său, Javier Bardem, dar şi soacra, Pilar Bardem.

 

Mamă a doi copi, Leo şi Luna, pe care îi are împreună cu Javier Bardem, cu care este căsătorită din 2010, Penelope Cruz pare să întinerească. Într-un interviu pentru pentru Madame Figaro, ea declara cu sinceritate că nu îi este frică să îmbătrânească'.

 

Foto: Hepta

 

Penelope Cruz – Revenire spectaculoasă pe covorul roşuPenelope Cruz – Revenire spectaculoasă pe covorul roşu

 

 

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=JSYc0uxoE4w[/youtube]

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter