Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! "Nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației"

Publicat pe

Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! Cei doi au 8 ani de relație și două fetițe superbe, însă au decis că drumurile lor se vor despărți aici. Cea care a decis să pună capăt căsniciei a fost Raluca.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Vestea că Pepe divorțează de Raluca i-a luat pe fanii cuplului prin surprindere, după ce artistul, prin intermediul unui video postat pe youtube a făcut anunțul. Se pare că cea care a decis că relația dintre ei nu mai poate continua este chiar Raluca.

Citește și: Daniel Buzdugan s-a îndrăgostit la prima vedere și acum are o căsnicie de 17 ani. Cine e soția lui și unde s-au cunoscut / EXCLUSIV

Pepe divorțează de Raluca la notar

După spusele artistului, el și Raluca ar fi încercat să-ți rezolve problemele de cuplu, însă nu a mers, așadar soția lui a decis să pună capăt căsniciei, în pofida faptului că Pepe nu consideră că ar fi motive majore de divorț.

'Vreau să fac un anunţ important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi după multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri.

Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! "Nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației"Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! "Nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației"

Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Fiind de comun acord, pentru că aşa a trebuit să fie, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculaţii. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniţă, dorm şi cu mine, dorm şi cu Raluca', a mărturisit Pepe pe canalul său de Youtube.

Citește și: Horațiu Mălăele: „Nu am prea crezut că există COVID, până când m-a izbit!”. Cum se simte actorul acum

Raluca a decis să pună capăt căsniciei

Cei doi soți nu mai locuiesc împreună de două săptămâni, iar cea care a decis să pună capăt divorțului a fost chiar soția artistului, divorțul urmând să aibă loc pe cale amiabilă, la notar.

„Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. În momentul de față, fiind de comun acord, vom merge la notar și nu există nici un fel de proces, litigii sau alte speculații. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul', a mai spus Pepe.

Pepe s-a căsătorit cu Raluca în 2012, la doi ani de divorțul de Oana Zăvoranu. La vremea respectivă, soția artistului avea 21 de ani. Nunta lor a fost una de poveste, cu nu mai puțin de 300 de invitați, iar nași le-au fost Andra și Cătălin Măruță.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter