Pepe face parte din juriul "Bravo, ai stil" sezonul 5. Primele declaraţii ale cântăreţului

Publicat pe

 Cea mai în vogă emisiune de styling din România, Bravo, ai stil!', debutează în dată noaptea dintre ani, pe 31 decembrie, de la ora 20:00, cu un nou sezon. Cel mai așteptat și longeviv show de fashion vine cu noutăți incendiare și foarte multe surprize pentru telespectatorii români.

Alături de Ilinca Vandici, moderatoarea show-ului, și cei trei jurați, Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu, Pepe este vedetă care întregește echipa Bravo, ai stil!', pe parcursul primei săptămâni, ocupând scaunul de jurat.

Pepe (Nicolae Ionuț Pascu – n.r.), unul dintre cei mai îndrăgiți artiști români, va face parte, timp de o săptămâna, din echipa juraților Bravo, ai stil!'.  Artistul este primul, din seria vedetelor autohtone, care va juriză ținutele concurentelor, în cadrul celui mai îndrăgit show de fashion, Bravo, ai stil!'.

Primele declaraţii făcute de Pepe despre Bravo, ai stil

Am acceptat provocarea această cu mare bucurie', mărturisește Pepe.

Cum se va descurcă Pepe în calitate de jurat Bravo, ai stil!', și ce sfaturi le va oferi artistul concurentelor aflați luni, de la ora 20:00, odată cu debutul noului sezon Bravo, ai stil!'.

Nu pierdeți cel mai tare show, în Ajun de Anul Nou, „Bravo, ai stil!', noul sezon, pe 31 decembrie, de la 20:00, la Kanal D!

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter