Pepe, apariție emoționantă pe scenă alături de fiul nou-născut și fiica lui. Artistul a cântat împreună cu Rosa

Publicat pe

Pepe a avut o apariție emoționantă pe scenă alături de fiul nou-născut și fiica lui, Rosa. Artistul a cântat împreună cu una dintre fiicele lui, cea rezultată din fostul lui mariaj cu Raluca Pastramă, în văzul tuturor. În tot acest timp, cântărețul l-a ținut în permanență în brațe pe băiețelul său. Întregul moment a fost surprins de actuala iubită a vedetei, Yasmine Ody!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

De curând, Pepe a avut o apariție emoționantă pe scenă alături de fiul nou-născut și fiica lui, Rosa. Cântărețul nu-și mai încape în piele de bucurie, după ce a devenit tată de băiat. Nu uită însă nici de fetele lui, cele din căsnicia cu Raluca Pastramă, Rosa Alexandra Pascu și Maria Pascu, pe care le iubește la fel de mult.

Pepe, apariție emoționantă pe scenă alături de fiul nou-născut și fiica lui. Artistul a cântat împreună cu RosaPepe, apariție emoționantă pe scenă alături de fiul nou-născut și fiica lui. Artistul a cântat împreună cu Rosa

La 42 de ani, Pepe se poate declara cu adevărat un bărbat împlinit. Deși a trecut și prin momente mai delicate, cum ar fi divorțul de mama fiicelor lui, Raluca Pastramă, artistul și-a regăsit liniștea și fericirea în brațele actualei sale partenere. Cântărețul trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Yasmine Ody, cea care i-a dăruit un fiu, în urmă cu câteva săptămâni.

Citește și: Cum au reacționat fetițele lui Pepe, când și-au întâlnit fratele nou-născut.Primele imagini de familie 

Citește și: Pepe și Yasmine Ody, prima vacanță împreună cu fiul lor. Ce destinație au ales:„Inima mea'

Citește și: Cum își crește Tudor Chirilă cei doi copii:”Mie nu-mi plac oamenii care rup ușa la ora 17″

Citește și: Ce dietă ține Elvira Deatcu, la 50 de ani. Alimentul la care a renunțat:„Nu mai mănânc…'

Pepe, apariție emoționantă pe scenă alături de fiul nou-născut și fiica lui

Pepe a devenit tată de băiat acum aproximativ o lună. Atunci, Yasmine Ody a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, îndeplinindu-i astfel cel mai mare vis al artistului. Prezentatorul de la Te cunosc de undeva mai are doi copii, mai exact două fiice, pe Rosa Alexandra Pascu și Maria Pascu. Deși cântărețul și mama fetițelor lui, Raluca Pastramă, au divorțat, acesta se implică în continuare în creșterea și educația lor și petrec mult timp împreună.

Recent, iubita lui Pepe, Yasmine Ody, a postat pe Instagram mai multe imagini emoționante cu Pepe, fiul său nou-născut și fiica lui, Rosa. Cântărețul a urcat pe scenă împreună cu cei doi, ținându-și băiețelul în brațe, în permanență. Surpriza a fost și mai mare atunci când artistul a început să cânte alături de fata lui, moment ce i-a impresionat pe toți cei prezenți la eveniment.

Îmbrăcați elegant, Pepe în costum cu pantaloni negri și sacou alb, iar Rosa ca o adevărată prințesă, în rochie lila, cei doi au impresionat publicul. Se pare că micuța a moștenit talentul muzical de la tatăl ei și, la fel ca el, adoră să fie pe scenă. La finalul numărului, cântărețul a sărutat-o părintește pe creștet, dovadă că e mândru de fiica lui.

Pepe, primele declarații după venirea pe lume a fiului său

La scurt timp după ce Yasmine Ody i-a dăruit un fiu, Pepe a făcut și primele declarații. Artistul a recunoscut că dintotdeana și-a dorit să fie tată de băiat.

„Mulţumesc pentru urările transmise lui Pepe Junior. 23 de ani am aşteptat acest moment. Toată lumea întreabă de ce nu îl arăt. Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa.

Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile. El e pe zi ce trece mai frumos, se schimbă de la o zi la alta', spunea Pepe, pe contul personal de YouTube.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Arhivă

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter