Pepe și Raluca, partaj de peste 1,5 milioane de euro! Ce bunuri au de împărțit la notar

Publicat pe

Divorțul dintre Pepe și Raluca a intrat, deja, în linie dreaptă, cei doi soți urmând să se întâlnească la notar, pentru a stabili partajul și custodia copiilor. Iată ce avere fabuloasă vor avea de împărțit cei doi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Raluca și Pepe vor ajunge curând la partaj, în fața notarului… Cei doi soți și-au spus adio după 8 ani de căsnicie, iar în acest moment lucrurile nu par să aibă cale de întoarcere. Anunțul a fost făcut chiar de către artist, prin intermediul unui video postat pe YouTube, în care le povestește fanilor săi despre iminența divorțului.

Artistul și soția lui vor divorța în mod amiabil la notar, unde, în afară de custodia celor două fiice ale lor, vor avea de împărțit și o avere considerabilă. Deși Pepe câștigă considerabil din muzică, artistul i-a îndeplinint visul Ralucăi de a avea o grădiniță, afacere în care a investit foarte mulți bani, dar și un salon de frumusețe. Drept urmare, acum vor avea de partajat și business-urile familiei.

Pepe și Raluca, partaj cu multe zerouri

În afara celor două afaceri de care se ocupă soția artistului – grădinița și salonul de frumusețe (închis, actualmente, din cauza pandemiei), Pepe și Raluca dețin proprietăți în valoare de aproximativ 1.500.000 de euro. Conform cancan.ro, la notar, cei doi soți vor avea de împărțit: casa din zona Pipera, unde au locuit împreună până recent – evaluată la 400.000 de euro; casa în care Raluca Pastramă a înființat grădinița pe care o administrează – evaluată la aproximativ 650.000 de euro; barul pe două etaje, deschis de Pepe în Calea Victoriei – la 550.000 de euro; o mașină Porsche Macan de aproximativ 65.000 de euro și o mașină Mercedes V Class în valoare de 50.000 de euro.

De asemenea, Pepe și Raluca, pe lângă partaj, vor avea de stabilit și custodia fetițelor, dar și pensia alimentară ce li se cuvine celor două fetițe ale lor, Rosa și Maria.

Pepe și Raluca, partaj de peste 1,5 milioane de euro! Ce bunuri au de împărțit la notarPepe și Raluca, partaj de peste 1,5 milioane de euro! Ce bunuri au de împărțit la notar

Pepe a investit aproape o jumătate de milion de euro în grădinița pe care a deschis-o împreună cu Raluca

Raluca și-a dorit dintotdeauna o grădiniță, iar Pepe a ajutat-o să-și pună planurile în aplicare, artistul investind 450.000 de euro în afacere. Bruneta și-a văzut visul cu ochii, iar grădinița a primit numele celor două fiice ale cuplului, Rosa și Maria. În timp ce soțul ei a venit cu investiția, Raluca s-a ocupat de partea administrativă, începând cu amenajările și încheind cu alegerea angajaților.

M-am ocupat de absolut tot. De amenjare, de angajați, de absolut tot ce s-a făcut acolo. Deci, de absolut tot ce s-a făcut în grădinița noastră, eu m-am ocupat! Pepe e foarte ocupat și are cântări! Avem șase educatori! Copiii vor învăța inclusiv și limbi străine! Capacitatea grădiniței este de 100 de copii’, povestea Raluca, în urmă cu ceva vreme.

Citește și: Andra și Cătălin Măruță dezvăluie secretele unei căsnicii de 12 ani: „Nu ne blocăm în certuri”. Cum au depășit greutățile în relație / EXCLUSIV

Citește și: Drama lui Vladimir Găitan. Regretatul actor și soția lui au pierdut 7 copii: „Mi-am dorit atât de mult încât n-am conceput să fiu un tată sever”

Citește și: Cum a devenit milionar Alex Bodi. Are o avere impresionantă: avion privat, mașini de lux și vilă sute de mii de euro!

Citește și: Principesa Margareta, de neînduplecat în relația cu nepotul său, Nicolae. Gestul care demonstrează că relația lor este ruptă definitiv

Citește și: Ți-l mai amintești pe Bud, din Familia Bundy? Cum arată Bud, la 46 de ani: a avut o viață tumultuoasă cu droguri, alcool, arest și un divorț…

„Ea a hotărât să pună punct relației”

Vestea că Pepe divorțează de Raluca i-a luat pe fanii cuplului prin surprindere, după ce artistul, prin intermediul unui video postat pe youtube a făcut anunțul. Se pare că cea care a decis că relația dintre ei nu mai poate continua este chiar Raluca.

După spusele artistului, el și Raluca ar fi încercat să-ți rezolve problemele de cuplu, însă nu a mers, așadar soția lui a decis să pună capăt căsniciei, în pofida faptului că Pepe nu consideră că ar fi motive majore de divorț.

‘Vreau să fac un anunţ important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi după multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri.

Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Fiind de comun acord, pentru că aşa a trebuit să fie, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculaţii. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniţă, dorm şi cu mine, dorm şi cu Raluca’, a mărturisit Pepe pe canalul său de Youtube.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter