Pepe și Raluca, război total pe avere! De ce au ajuns din nou la Tribunal

Publicat pe

Războiul dintre Pepe și Raluca Pastramă este depate de a se fi încheiat. Cei doi soți au ajuns din nou la Tribunal, de data aceasta miza fiind afacerile familiei. Iată ce au de împărțit!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce s-au despărțit, Pepe și Raluca Pastramă nu vor avea parte deloc de un divorț amiabil, așa cum preconiza artistul inițial… După ce în presă au apărut tot felul de declarații neașteptate, cei doi acuzându-se reciproc de infidelitate și lupta s-a încheiat la Tribunal, Raluca cerând ordin de restricție împotriva soțului ei, iată că scandalul se ascute și mai tare!

De data aceasta, nu mai este vorba nici despre infidelitate și nici despre presupusul comportament abuziv al artistului, ci miza este averea, fiindcă Pepe și Raluca au împreună afaceri care se ridică la nu mai puțin de 500.000 de euro!

Pepe și Raluca, război total pe avere! De ce au ajuns din nou la TribunalPepe și Raluca, război total pe avere! De ce au ajuns din nou la Tribunal

Pepe și Raluca luptă cu toate armele

La finele săptămânii trecute, Raluca Pastramă a depus la Tribunalul București o nouă acțiune împotriva lui Pepe, acțiune prin intermediul căreia încearcă să anuleze o hotărâre AGA luată pe data de 3 decembrie în legătură cu activitatea firmei Rosa Music SRL, cea care administrează grădinița ce funcționează în casa părinților săi, scrie Wowbiz.

Chiar dacă, oficial, Pepe nu avea legătură cu grădinița, faptul că Raluca l-a dat în judecată pe soțul ei arată că apele sunt destul de tulburi în această privință și, probabil, artistul ar fi putut interveni în deciziile managementului grădiniței, chiar dacă soția lui este administrator și asociat unic al grădiniței Rosa Maria. Este posibil ca Pepe, în virtutea faptului că a avut o participare de ordin financiar la această afacere, să fi forțat anumite decizii, cu atât mai mult cu cât Raluca acum contestă hotărârea AGA.

Citește și: Roxana Vancea și-a schimbat viața radical de când a devenit soție și mamă: „Înainte, am refuzat ideea de căsnicie”/ EXCLUSIV

Citește și: Florin Busuioc s-a îngrășat 20 kg, după ce a suferit infarctul pe scenă. Cum arată acum și la ce dietă a apelat

Citește și: Simona Gherghe e prima vedetă care a spus că va face vaccinul anti-COVID: „Aştept vaccinul ca pe o gură de aer proaspăt, cred că ne va ajuta”

Citește și: Cine este George Simion, președintele AUR și ce avere are. Este de profesie economist și are doar 34 de ani

Pepe, aproape o jumătate de milion de euro investiți în grădinița Ralucăi

Raluca și-a dorit dintotdeauna o grădiniță, iar Pepe a ajutat-o să-și pună planurile în aplicare, artistul investind 450.000 de euro în afacere. Bruneta și-a văzut visul cu ochii, iar grădinița a primit numele celor două fiice ale cuplului, Rosa și Maria. În timp ce soțul ei a venit cu investiția, Raluca s-a ocupat de partea administrativă, începând cu amenajările și încheind cu alegerea angajaților.

M-am ocupat de absolut tot. De amenjare, de angajați, de absolut tot ce s-a făcut acolo. Deci, de absolut tot ce s-a făcut în grădinița noastră, eu m-am ocupat! Pepe e foarte ocupat și are cântări! Avem șase educatori! Copiii vor învăța inclusiv și limbi străine! Capacitatea grădiniței este de 100 de copii’, povestea Raluca, în urmă cu ceva vreme.

Acum însă, la Tribunal, Pepe și Raluca vor avea de împărțit nu doar custodia celor două fiice ale lor, ci și afaceri de mai bine de o jumătate de milion de euro, o altă investiție de anvergură – 100.000 de euro – fiind fost un salon de frumusețe, de care se ocupa tot Raluca, închis pe perioada pandemiei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter