Petrecere mare în familia lui Dan Bittman: "De 17 ani ești în sufletul meu!". Patrick seamănă leit cu tatăl său!

Publicat pe

Fiul cel mijlociu al cântăreţului de la Holograf, Patrick Noah Bittman, împlinește astăzi 17 ani, prilej pentru părinții săi de a-i face urări dintre cele mai frumoase. Fanii apreaciază că tânărul seamănă ca două picături de apă cu tatăl său, mai ales în perioada când solistul Holograf rupea multe inimi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

„Astăzi e ziua lui. Face 17 ani. Si mi se taie respiratia numai cand încerc să spun cât de bun, blând, înțelept, empatic este el. Copil balsam pentru suflet. Așa e Patrick al meu❤. De ceva timp ii zic Prințul!”, este mesajul emoționant pe care mama lui Patrick, Liliana Ștefan l-a scris pe Facebook.

La rândul său, Dan Bittman a postat și el un mesaj pentru fiul său: „La mulți ani, Patrick! De 17 ani ești în sufletul meu!”.

Petrecere mare în familia lui Dan Bittman: "De 17 ani ești în sufletul meu!". Patrick seamănă leit cu tatăl său!Petrecere mare în familia lui Dan Bittman: "De 17 ani ești în sufletul meu!". Patrick seamănă leit cu tatăl său!

Patrick Noah Bittman este un elev foarte bun, care și-a făcut mândri părinții cu rezultatele sale școlare. La examenele pentru Evaluarea Națională, din urmă cu trei ani, tânărul a obținut note exemplare.

Astfel, Patrick a absolvit Şcoala Naţională Europeană și a primit media 9,42 la Evaluarea Naţională în 2017. Adolescentul a urmat cursurile unei şcoli private şi a luat 10 la Matematică şi 8.85 la Limba şi Literatura română. 

Poate părea paradoxal, însă Patrick nu-și dedică tot timpul școlii, chiar dacă este un elev silitor. Tânărul este pasionat și de sport și joacă fotbal, de cativa ani pentru un club din Bucuresti.

Foarte talentat, Patrick s-a dus chiar la o selectie organizata de Federatia Romana de Fotbal, care a efectuat un trial pentru nationala Under 14, în urma cu cativa ani. „El e fotbalist bun si a fost cooptat la Nationala de fotbal sub 14 ani. Are nume bun, gena buna', dezvăluia Dan Bittman la vremea aceea. Patrick s-a fotografiat in echipamentul tricolor, iar un amic l-a intrebat: „Esti la lot, ma?'. „Da', a confirmat fiul lui Bittman atunci.

Dan Bittman mai are doi băieți din relația cu Liliana Ștefan: Alex (21 ani) și Mark Nicolas (13 ani).

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter