Alex Galmeanu - Expozitie de fotografie de moda

Publicat pe

Fotograful Alex Galmeanu ne-a invitat recent la vernisajul expozitiei de fotografie de moda organizata la galeria Artmark din Bucuresti, unde a expus 30 de lucrari selectate atent dintr-un numar impresionant de peste 200, de catre curatorul expozitiei, Dragos Farmazon.

Artmark, Galerii de Arta si Casa de Licitatie, impreuna cu DesignYourself.ro a initiat Contact Lenses, primul eveniment de anvergura care celebreaza cele mai importante nume ale fotografiei de moda din Romania, aplaudand diferentele de stil si incurajand varietatea.

Cosmin Bumbut, Alex Galmeanu, Ionut Staicu
Cosmin Bumbut, Alex Galmeanu si Ionut Staicu

Contact Lenses a fost conceputa ca o succesiune de expozitii de fotografie, in care unii dintre cei mai interesanti artisti fotografi de la noi isi expun lucrarile realizate pe parcursul carierei sau special pentru Contact Lenses.

Alex Galmeanu
Alex Galmeanu

De la expozitie la expozitie, atentia se va deplasa si catre stilisti, designeri sau make-up artisti care adauga valoare si construiesc premisele fiecarei fotografii memorabile.

Alex Galmeanu

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter