Alina Sorescu si Gabriel Cotabita - Pe scena de la Callatis

Publicat pe
Editia din acest an a festivalului de muzica de la Callatis a fost organizata de TVR, prezentatoare fiind Alina Sorescu. I-a stat alaturi Gabriel Cotabita, ajutat la organizare si de una dintre cele trei fiice ale sale, Aela.

De la cea de-a zecea editie nu au lipsit Andreea Balan care i-a facut o declaratie de dragoste iubitului sau, Keo, chiar de pe scena festivalului.

Alina Sorescu, Gabriel Cotabita

Insarcinata in 6 luni, Corina a cantat si a dansat fara nicio retinere, in timp ce Andra a ales sa cante muzica populara.

Anna Lesko a facut senzatie cu o rochie imensa de sub care au iesit doua dansatoare, ea renuntand rapid la aceasta pentru o tinuta ceva mai lejera.

Callatis-ul a avut si un concurs de frumusete, Miss Diaspora, la care au participat cele mai frumoase romance din 19 tari.

Cele sate seri de festival au fost un adevarat cocktail muzical, printre artistii care au cantat fiind si Andreea Antonescu, Aida, Alb-Negru, Anka Badiu, Lili Sandu.

Ultima seara numita „Carnaval in Balcani' i-a adus pe scena pe Elena Gheorghe, Costi Ionita si Andrea (Bulgaria), Anna Lesko, pentru ca la final sa cante Culture Beat.

VEZI GALERIA FOTO CALLATIS 2008

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter