Andreea Marin, ambasador Nelson Mandela 46664 Bangles Romania

Publicat pe

Aseara, la Palatul Parlamentului, numeroase personalitati s-au reunit pentru lansarea Nelson Mandela 46664 Bangles Romania, initiativa ce isi propune strangerea de fonduri pentru a lupta si a preveni HIV/SIDA in Romania.

 

Cea mai asteptata prezenta a serii a fost Andreea Marin, unul dintre primii ambasadori 46664 Bangles in Romania, alaturi de Raed Arafat,
Radu Florescu, Florin Piersic, Zoli Toth, Laura Coroianu, Marius Moga, Inna si Morten Reimers.

Adina Buzatu, de asemenea ambasador al acestei cauze, isi arata implicarea punand la dispozitia celor interesati in sustinerea 46664 Bangles achizitionarea unor bratari speciale, prin intermediul magazinelor TRENDS by Adina Buzatu, acesta fiind un act umanitar, nu comercial.

Initiativa Nelson Mandela 46664 Bangles a fost lansata in 2008, in cadrul concertului in care a fost serbata cea de-a 90-a aniversare a lui Nelson Mandela. 46664 reperzinta numarul de identificare si anul incarcerarii prizonierului Nelson Mandela. Din vinderea bratarilor, realizate manual in Africa, este sustinuta activitatea organizatiei la nivel international.

 

Andreea Marin, ambasador Nelson Mandela 46664 Bangles RomaniaAndreea Marin, ambasador Nelson Mandela 46664 Bangles Romania

Foto: Cristi Duminecioiu 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter