Avon a initiat campania ”Hello Tomorrow”

Publicat pe

Avon a initiat campania 'Hello Tomorrow'

Avon a initiat campania „Hello Tomorrow”

Peste 20.000 oameni au participat la evenimentul „Hello Tomorrow” din Parcul Tineretului, organizat de AVON Cosmetics Romania. Prilejuit de lansarea noii game de machiaj AVON, evenimentul-marathon a reunit recitaluri sustinute de Loredana, Stefan Banica Jr, Andra, Simplu, cea mai noua colectie haute-couture Catalin Botezatu, sedinte de machiaj sustinute de make-up artistii AVON, concursuri cu premii, jocuri de lasere si lumini si s-a incheiat cu un impresionant foc de artificii.

Stefan Banica

„Hello Tomorrow vorbeste despre sansa noastra de a imbratisa oportunitatile zilei de maine si despre implinirea dorintei de culoare si frumos in viata pe care o traim. Lansand gama de machiaj AVON, ne oferim prilejul de a ne intalni cu cele care ne primesc in inima lor de zece ani, zi de zi. Intr-o atmosfera placuta, plina de stil, muzica si distractie, printr-un sir de evenimente de mare amploare, dam startul cu cel mai mare concert organizat vreodata de AVON Romania si continuam petrecerea timp de 45 de zile in toata tara.” – Angela Cretu, Director General Avon Cosmetics Romania

Spectacolul AVON din Parcul Tineretului este parte a comunicarii in Romania a campaniei de rebranding AVON, Hello Tomorrow, desfasurata in peste 100 de tari din intreaga lume. Parte din aceeasi campanie a constituit-o si inaugurarea, in luna aprilie, in sediul Centrului Express Lahovari, a primului Beauty Place AVON din Romania. Ca o continuare a evenimentului-marathon, in perioada 15 mai – 30 iunie vor fi organizate in toata tara evenimente speciale dedicate lansarii noii game de machiaj Avon.

model model

Show-ul a inceput in forta cu recitalul Andrei si a fost urmat pe parcursul zilei de recitaluri sustinute de Simplu, Loredana si Stefan Banica Jr. Scena de 24 m a fost luminata de un ecran imens de led-uri, spectatorii putand admira imagini din timpul spectacolului, filme de prezentare a noii game de machiaj AVON, iar, la final, cele mai noi efecte pirotehnice, jocuri de lasere 3 D si lumini.

Un moment important l-a constituit prezentarea ultimei colectii haute-couture Catalin Botezatu, culorile predominante ale colectiei fiind in ton cu cele promovate de noua gama de machiaj AVON. Surpriza colectiei a consituit-o aparitia pe scena a modelului Catrinel Menghia, care a si incheiat prezentarea, imbracata in rochie de mireasa. Modelele au fost machiate de Carmen Dinca, make-up artist AVON Romania, coafurile fiind realizate de stilistul Laurent Tourette, in cadrul unui scenariu special.

Catalin Botezatu, Catrinel Menghia model

In timpul evenimentului, participantii au avut ocazia sa testeze noile produse AVON, in mod gratuit, in cadrul stand-urilor special amenajate.

Moderat de Andrei Coman, evenimentul s-a incheiat intr-un joc fascinant de culori, jocuri de lumini si lasere 3D, urmate de un foc de artificii.

Foto: Avon; Publicat la data de 14.05.2007.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter