B’Estfest Ziua Zero: The Killers si ploaia torentiala - VIDEO

Publicat pe

Ziua Zero de la BEstfest a avut drept cap de afis trupa The Killers, startul celor cinci zile de concerte fiind dat de Patrice si White Lies.

Fanii care au asteptat cu nerabdare concertul celor de la The Killers au fost surprinsi de ploaia torentiala care a inceput sa cada la ultimele piese ale lui Patrice si i-a acompaniat pe cei de le White Lies pe tot parcursul recitalului.

The Killers The Killers

Astfel ca melodiile britanicilor au fost ascultate de la distanta, din corturile sponsorilor sau cele amenajate pentru Silent Disco, pentru ca pelerinele de ploaie, umbrelele sau sacii de plastic nu faceau fata ploii care s-a abatut peste complexul Romexpo.

A plout si pe parcursul recitalului rockerilor americani, insa show-ul perfect asigurat de prestatia de exceptie a vocalistului Brandon Flowers si efectele speciale i-a facut pe cei prezenti sa uite ca sunt uzi pana la piele, iar tenesii, impecabili cu 2 ore inainte, sunt acum plini de apa.

Rockerii au revenit de doua ori pe scena, facandu-le fericite pe fanele care dupa acest concert ar da orice sa devina groupies The Killers.

Foto: The Killers

Vezi Galeria foto Moby, vedeta zilei 1 de la B’Estfest

Vezi Galeria foto B’Estfest Ziua 2 – Franz Ferdinand, show pentru 8000 de fani

Vezi Galeria foto B’Estfest Ziua 3 – Santana si chitara fermecata

The Killers B’Estfest 2009

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter