Balul Vienez, editia a saptea, a avut loc la Palatul Parlamentului

Publicat pe

Cea de-a saptea editie a Balului Vienez a avut loc sambata seara la Palatul Parlamentului. Evenimentul a fost organizat de JW Mariott in beneficiul fundatiei United Way Romania si a adunat la Palatul Parlamentului diplomati si oameni de afaceri. Ca si in anii trecuti, gazdele serii au fost Horia Brenciu si Raluca Fiser.

Seara a fost deschisa cu traditionalul Mars Vienez, interpretat de orchestra The Schonbrunner Schlossorchester din Viena, si a continuat cu concertele de jazz al lui Horia Brenciu si HB Orchestra si cele de opereta oferite de soprana Elisabeth Bauer si baritonul Sebastian Huppmann.

Invitatii au avut ocazia sa urmareasca si un spectacol de balet pus in scena de copiii Scolii de Balet ai Operei de Stat din Bucuresti, totul culminand cu defilarea celor 80 de debutanti, pe muzica lui Joseph Strauss, Feuerfest'. Pe langa muzica si spectacole, toate detaliile au fost puse la punct in conformitate cu traditia ceruta de balurile vieneze.

Dress code-ul select si meniul sofisticat au adaugat si mai multa eleganta evenimentului.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter