Cabral - Copilot pentru o zi

Publicat pe

Alaturi de prietena lui, Andreea Patrascu, si de Andreea Necula, Alina Crisan, Andreea Cocoranu, Nana Falemi, Ioan Vieru, Cabral a fost pentru o zi copilotul unui fost campion de raliuri Citroen.

Cele 7 vedete au urcat pe rand in dreapta lui Philippe Bugalski, in prezent pilot de teste Citro«n Racing, si a lui Alex Filip, pilot Citro«n in Campionatul National de Raliuri al Romaniei.

Cabral, Philippe Bugalski
Cabral si Philippe Bugalski

La volanul unui Citro«n C2R2 Max si al unui Citro«n C2R2, cei 7 au parcurs super speciala din Raliul Sibiului, singura din Romania pe care pot merge doua masini in paralel.

Cabral, Alina Crisan, Ioan Vieru
Cabral, Alina Crisan si Ioan Vieru

Dupa ce a condus modelul Citro«n C2R2 cu numarul 79, Cabral a declarat: „Am mai pilotat aceasta masina si anul trecut, dar acum totul a fost mult mai dificil. A plouat foarte mult si masina derapa in fiecare viraj. Poate tocmai de aceea senzatia a fost si mai tare'.

Fotografie de grup
Fotografie de grup

„Mi-a placut enorm proba speciala de raliu. Daca s-ar fi putut, as fi facut douazeci de tururi. Mi-a facut o mare placere sa-l cunosc pe Philippe Bugalski, care a avut grija de mine pe toata durata cursei. Ma intreba mereu daca sunt ok. Pacat ca a plouat, altfel viteza ar fi fost si mai mare. A fost o experienta frumoasa si de abia astept sa se repete', a spus Alina Crisan, fosta componenta a trupei ASIA, la finalul testului cu pilotul Citro«n.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter