Carmen Bruma se pregateste de maraton

Publicat pe

Fostele sportive de performanta Andreea Raducan, Otilia Badescu, Doina Melinte sau prezentatoarea TV Carmen Bruma sunt doar cateva dintre vedetele care sustin organizarea evenimentului Bucharest City Marathon programat pe 18 octombrie.

Bucharest City Marathon 2009 va avea mai multe probe: maratonul de 42, 195 km, semimaratonul, cursa corporate, cursa scaunelor cu rotile, cursa copiilor, primii clasati urmand sa primeasca premii.

Carmen Bruma
Carmen Bruma

Toti cei inscrisi la maraton vor fi inclusi in programul „Adopta un copac' care le ofera ocazia sa sadeasca un copac in Parcul Tineretului, pe Aleea Maratonistilor, sau in Calarasi, unul dintre cele mai desertificate judete.

Cei care iubesc miscarea in aer liber si vor sa se antreneze pentru maratonul din toamna sunt asteptati pe 18 iulie la Crosul umanitar, organizat in parcul Central din fata Primariei Brasov, traseul acestei competitii fiind de 4 km.

Andreea Raducan
Andreea Raducan

Prima editie a maratonului a avut loc in luna octombrie 2008, pana la acea data Bucurestiul fiind singura capitala din Uniunea Europeana care nu avea un maraton oficial.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter