Catalin Botezatu l-a adus in Romania pe Pete Tong

Publicat pe

Catalin Botezatu l-a invitat in Romania, cu ocazia deschiderii clubului RED, pe celebrul DJ britanic Pete Tong, cel considerat ambasadorul mondial al muzicii electronice.

Catalin Botezatu Pete Tong

 

Designerul s-a implicat personal in organizarea evenimentului, declarandu-se incantat de prezenta artistului in Romania.

Pete Tong este o legenda a radioului britanic si a muzicii de club. Stiam de activitatea lui de la radioul din Londra chiar si in anii ‘80, auzind de la prietenii care avusesera sansa sa calatoreasca peste hotare. L-am admirat in urma cu sase ani in Ibiza, in celebrul club Pasha, unde era rezident. Este o onoare pentru mine sa il intalnesc si o bucurie sa il fi adus in Romania', declara Catalin Botezatu.

Pete Tong este unul din cei mai renumiti DJ din lume. Lucreaza de mai bine de doua decenii la BBC Radio 1, unde realizeaza celebrele emisiuni Essential Mix' si Essential Selection', ascultate de fanii muzicii de club din toata lumea. In paralel, Pete Tong a fost invitat sa mixeze in cadrul celor mai mari festivaluri de muzica din lume, fiind organizator al Sumitului International de Muzica din Ibiza.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fcNQm5EUxOc [/youtube]

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter