Celebritatile s-au reunit la Hollywood pentru a sarbatori lansarea colectiei Marni la H&M!

Publicat pe

Seara trecuta, la Los Angeles, Drew Barrymore, Winona Ryder si Milla Jovovich s-au numarat printre invitatii care au luat parte la petrecerea de lansare a colectiei Marni at H&M. Evenimentul organizat intr-o frumoasa resedinta de la Hollywood, a avut ca si gazde pe fondatoarea si directorul de creatie al Marni, Consuelo Castiglioni, directoarea campaniei de promovare Marni at H&M, Sofia Coppola si Margareta van den Bosch, directorul de creatie al H&M. Invitati precum Drew, Winona, Milla, Jessica Chastain, Freida Pinto si Andrea Riseborough au sosit la petrecere purtând piese din colectia Marni at H&M. Colectia va fi disponibila incepând cu 8 martie, in aproximativ 260 de magazine din intreaga lume, precum si online.

„A fost o seara insufletitoare, intr-un cadru perfect si intr-o companie nemaipomenita. L.A. a intruchipat acest vis! In curand, colectia Marni at H&M va fi disponibila in magazine si sunt incantata ca voi impartasi aceste momente magice cu toata lumea.' Consuelo Castiglioni, fondatoare si director de creatie al casei Marni.

Este atat de placut sa revad la un loc toti oamenii cu care am lucrat pentru proiectul Marni at H&M! Prin intermediul filmului realizat pentru aceasta colectie speciala, am incercat sa imbin senzatia pe care ti-o da aceasta, cu fantezia si distractia permaneta oferite de moda.' Sofia Coppola

Intr-o locuinta in stil clasic Hollywoodian din Los Angeles, aproximativ 200 de invitati s-au reunit pentru a sarbatori colaborarea Marni cu H&M, o colectie plina de imprimeuri si culori specifice casei Marni, aceasta fiind lansata la momentul perfect pentru sosirea primaverii. Invitatii au fost captivati de ambianta placuta creata de Sofia Coppola, prin prezentarea campaniei sale de promovare a colectiei si de spectacolul exclusivist sustinut de Bryan Ferry.

Colectia Marni at H&M semnifica libertate si experimentare. Imprimeurile si culorile Marni sunt menite sa fie imbinate si asortate intr-un mod ludic. Toate piesele se armonizeaza intre ele, imprimeurile africane combinandu-se perfect cu modernitatea elementelor grafice Bauhaus, iar siluetele sport cu formele feminine. Colectia mai cuprinde si o gama completa de pantofi, genti si accesorii fermecatoare, pentru a crea un look complet Marni at H&M. Intre timp, pentru barbati, Marni propune o reimprospatare a articolelor vestimentare, prin utilizarea subtila a imprimeurilor si prin atenuarea culorilor.

„Iubesc H&M si iubesc Marni! Sunt innebunita dupa modul in care H&M reuseste sa ofere catre un public atat de larg tinutele extraordinare Marni.” Drew Barrymore

„Sunt un fan imens al casei Marni, de multi ani. Iubesc conceptul de a aduce moda high fashion la preturile fantastice H&M.” Winona Ryder

„Seara aceasta a fost magica. Este ca si cum campania Sofiei Coppola pentru Marni at H&M a prins viata cu aceasta petrecere de la Hollywood. A fost uimitor sa vad atat de multe personalitati purtand articole din colectia Marni at H&M. De abia astept sa vad aceste look-uri disponibile in magazine, pentru ca toata lumea sa le poata purta.' Margareta van den Bosch, directorul de creatie al H&M.

In Romania, colectia Marni la H&M va fi lansata pe 8 martie. In mod special, fanii revistei VIVA! au ocazia sa castige o invitatie VIP de 2 persoane la pre-shopping night! Grabiti-va, ultima zi de inscriere in concurs este 22 februarie! 
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter