Corina Caragea a fost regina Cleopatra pentru o seara

Publicat pe
Corina CarageaCorina Caragea a fost pentru o seara regina Cleopatra la Balul de Halloween de la Palatul Parlamentului care a avut ca tema „Eroii'.

Pentru al patrulea an, Leslie Hawke, mama actorului Ethan Hawke a fost gazda unui mare bal organizat pentru a strange fonduri pentru sustinerea initiativei nationale „Fiecare copil in scoala' derulata de asociatia Ovidiu Rom.

Cel mai asteptat moment al serii a fost licitatia cu strigare in urma careia s-au strans 410 000 mii de euro. Unul dintre cele mai scumpe obiecte licitate a fost un colier donat de actrita Gwyneth Paltrow adjudecat pentru 13 000 mii de euro. Pentru o geanta Versace care i-a apartinut lui Demi Moore a fost platita suma de 7 000 mii de euro. Banii vor fi folositi pentru combaterea abandonului scolar provocat de saracie.

Vedetele s-au intrecut in originalitate, costumandu-se in tinute extrem de originale. Daca Dana Rorogoz a fost pictorita mexicana Frida Khalo, Cabral a ales un costum de jucator de fotbal american, in timp ce Ilie Nastase s-a deghizat in Muhammad Ali.

Balul s-a incheiat cu un after-party in stil tiganesc, invitatii dansand pe ritmurile Damian Brothers.

VEZI GALERIA FOTO A EVENIMENTULUI

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter