Cosmina Pasarin prefera jachetele din piele

Publicat pe

De curand, pe Calea Victoriei s-a deschis magazinul Belstaff, marca preferata a starurilor hollywoodiene, dar si a vedetelor din Romania, mai ales cand vine vorba de jachete din piele. La eveniment a fost prezent si Manuele Malenotti, detinatorul celebrului brand. Viva! a stat de vorba cu el.

Vrem sa stim, in primul rand, ce staruri poarta Belstaff?
Suntem mandri ca cele mai mari staruri poarta hainele noastre. Dintre barbati, George Clooney, unul dintre cei mai mari ambasadori ai nostri, Johnnie Depp, Leonardo DiCaprio. Dintre femei, Kate Moss, Angelina Jolie, Nicole Kidmann, Reese Winthespoon, Rania a Iordaniei, Madonna.

Cosmina Pasarin Manuele Malenotti
Cosmina Pasarin Manuele Malenotti

 

Care dintre cei mentionati mai sus sunt si prietenii tai?
Multi imi sunt prieteni. George Clooney, Brad Pitt…

Stiu ca ai o relatie speciala cu Clooney.
Da, suntem prieteni de mai bine de zece ani. A colaborat cu noi in beneficiul fundatiei sale, pentru ajutorarea victimelor din Darfur. Ne-a ajutat cu designul uneia dintre colectiile noastre si i-am dat o parte din vanzari pentru fundatie.

Filmul The Curious Case of Benjaminn Button' a fost apreciat, printre altele, pentru gecile de piele Belstaff care apar in film. Am auzit ca ai dus o munca impresionanta pentru aceasta productie.
Pentru acest film, care spune povestea unui barbat ce se naste batran si intinereste pe masura ce trece timpul, a trebuit sa cream jachete din piele diferite, cu caracteristicile diferitelor decade. A trebuit sa acoperim peste optzeci de ani de istorie. A fost un succes.

Cat timp iti ia sa creezi haine pentru filme?
Depinde. Normal, ne place sa cream laolalta cu actorii, cu producatorii si cu designerii de costume haine speciale pe care oamenii le cer in magazin dupa lansarea filmului. Putem lucra doi ani la asa ceva. De obicei, ne uitam la scenariu cu doi ani inainte de lansarea filmului. Sa creezi hainele in sine nu dureaza asa mult, avem masurile tuturor actorilor, avem o echipa care lucreaza rapid. De aceea avem asa mare succes. Cand lucrezi in productii mari, trebuie sa respecti termenul, iar noi asta facem, terminam la timp.

Ai o relatie speciala cu Dalai Lama…
Avem o serie de proiecte caritabile impreuna. La fel ca si in cazul lui George Clooney, am facut cu Dalai Lama o colectie speciala, ale carei venituri din vanzari au fost donate surorii sale… I-am dat o jacheta lui Dalai Lama, am devenit prieteni, avem o relatie speciala. Dar am facut o jacheta si pentru Papa pe care am prezentat-o la Berlin. Pentru Papa am facut o geaca speciala confectionata intr-o fabrica de bumbac.

A purtat Dalai Lama jacheta daruita de tine?
El nu poarta de obicei jachete, dar pe cea daruita de noi a decis sa o poarte in semn de recunostinta.

 

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter