Dezbracatu si Gainusa, babaci pentru o zi

Publicat pe

Aproximativ 12.000 de fete din toata tara si-au dorit sa fie Nababe si sa petreaca o zi alaturi de vedetele Kiss FM si Prima Tv, Serban Huidu, Misu Gainusa, Dezbracatu, Pupaza, OLiX, Mihai Bendeac, Angel Popescu, Ovidiu Stanescu si Dan Fintescu.

Luna martie a fost de bun augur doar pentru noua dintre aceste fete, ele avand parte pe 13 martie de o experienta pe care nu o vor uita curand.

Distractia a inceput dimineata cu sedinte de masaj si aromoterapie alaturi de carcotasii Dezbracatu si Misu Gainusa, de la care nababele au invatat tehnici speciale. Imbracati in halate, cei doi au improvizat, totodata, o mica sceneta.

Dezbracatu, Mihai Gainusa

A urmat sesiunea de shopping, la care au luat parte Dan Fintescu, Ovidiu Stanescu, OLiX si Pupaza.

Urmatorii pe lista au fost Babacii Mihai Bendeac si Angel Popescu, pe care fetele, indrumate de Serban Huidu, i-au luat prin surprindere la filmarile pentru Mondenii'.

Dan Fintescu

Catre seara, Nababele si Babacii au mers in clubul Vox Exquisite Club, unde DJ-ii Kiss Fm au avut grija ca atmosfera sa fie de-a dreptul incendiara.

Angel Popescu, Mihai Bendeac

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter