Vedete pe covorul rosu la premiera filmului "Oz The Great and Powerful"

Publicat pe

Miercuri seara, la El Capitan Theatre in Los Angeles, a avut loc premiera celei mai recente productii Disney, „Oz The Great and Powerful” . Pe covorul rosu au pasit frumoasele Mila Kunis, Michelle Williams si Rachel Weisz, care interpreteaza roluri in aceasta poveste nemuritoare

 

Pentru cei mici si cei mari deopotriva, compania Disney a lansat o noua productie inspirata dintr-una din cele mai iubite povesti pentru copii: Vrajitorul din Oz. Atentie insa! NU este vorba despre o ecranizare fidela, ci despre o poveste ce ilustreaza originile iubitului personaj, creat de L. Frank Baum, acum mai bine de 100 de ani. Povestea incepe odata cu alungarea lui Oscar Diggs (James Franco), un magician de circ, din Kansas. El ajunge in Taramul lui Oz, un loc plin de viata, unde s-ar putea imbogati. In film le puteti vedea pe Mila Kunis, Michelle Williams si Rachel Weisz.


Filmul va avea premiera in Romania pe 8 martie.

 

Vedete pe covorul rosu la premiera filmului "Oz The Great and Powerful" Vedete pe covorul rosu la premiera filmului "Oz The Great and Powerful"

 

Foto: Northfoto

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter