Giulia te invita pe Hallmark Channel

Publicat pe
Giulia
Giulia
Hallmark Channel a organizat o seara absolut speciala la Rooms Resto Club pentru a marca premiera sezonului III al captivantului serial Medium, inspirat din viata lui Allison Dubois, interpretata de Patricia Arquette.

Noul sezon revine din 3 aprilie , fiind difuzat de luni pana joi de la ora 20.00.

La evenimentul a carui gazda a fost Giulia au fost prezentate imagini din viitoarele episoade ale serialului, iar invitatii au avut prilejul sa se intalneasca cu o persoana cu abilitati de medium si cu un astrolog.

Seara a continuat cu prezentarea colectiei Croisiere aux Fleurs, semnata de Oana Manolescu, tinutele fiind completate cu incaltamintea din colectia primavara-vara creata de Smilling Shoes.

Sub pretextul unei excursii de placere, designerul a ales clasicul alb si bleul mediteraneean, dar si rosul indraznet pentru a crea tinute ce te poarta cu gandul la vazele clasice de lut.

Pantofii Smilling Shoes au fost special creati pentru colectia Oanei Manolescu, remarcandu-se tocurile inalte, varful decupat, pantoful-gheata, in timp ce gama cromatica a trecut de la pastel la culorile extrem de indraznete.

Vezi galeria foto – Colectia Croisiere aux Fleurs Oana Manolescu

Vezi filmul video al evenimentului.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter