Ileana Pescariu iubeste rochiile Pelger - Video

Publicat pe

Va povesteam acum ceva vreme de deschiderea celui de-al doilea magazin The Place, cu multe vedete, colectii impresionante, plus prezentarea unui concept inedit: expunerea lunara a creatiilor unui designer roman.

Daca luna trecuta vedetele au venit sa admire maiestria lui Razvan Ciobanu, evenimentul de ieri a fost dedicat lui Stephan Pelger, un tanar din ce in ce mai apreciat de divele de la noi.

Stephan Pelger, Ileana Pescariu
Stephan Pelger si Ileana Pescariu

Fapt remarcat si la petrecerea Viva, unde Ileana Pescariu ne-a marturisit ca rochia roz pe care o purta ( si care a starnit multe exclamatii) este realizata de Pelger.

Se pare ca initiativa Iuliei Dobrin va avea foarte mult succes iar daca vrei sa vezi tot highlife-ul bucurestean adunat la un loc, The Place e perfect. Deja am invatat reteta: rochii wow', siluete silfide, mult bronz (artificial), posete stil Paris Hilton, din care mai rasare cate un cap de catel si multa moda.

Vezi Galeria foto.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter