Ileana Pescariu la lansarea noului Jaguar

Publicat pe
Ileana PescariuLansarea noului model Jaguar XF care marcheaza inceputul unei noi ere pentru Jaguar a intrunit toate atributele unui eveniment de exceptie.

Organizatorii au imbinat moda sezonului urmator cu tehnologia viitorului, sub forma proiectiei holografice care a insotit modelele pe podium.

Ileana Pescariu, Andrei Zaharescu si Andreea Berecleanu, Ion Ion Tiriac sau Bogdan Stelea venit impreuna cu sotia, designerul Mirela Popa, au admirat creatiile lui Duncan Quin si Afshin Feiz.

Cel din urma a adus la Bucuresti, exclusiv pentru lansarea Jaguar, colectia toamna/iarna 2008 prezentata in premiera la London Fashion Week.

Duncan Quinn este designerul preferat al celor care vor sa imbrace haine extrem de finisate, care au o nota de non-conformism, preocuparea pentru detaliu fiind o caraceristica si a noului model Jaguar care trece de la o masina sport la un cruiser de lux de cursa lunga.

Vezi Galeria foto.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter