Jojo a sarbatorit 8 ani de Europa FM

Publicat pe
Jojo, aniversare 8 ani Europa FMDesi vremea a fost destul de capricioasa, la petrecerea de aniversare a 8 ani de Europa FM au venit foarte multe vedete.

Primii au fost Amalia si Ilie Nastase (Amalia a purtat o vesta neagra, pantaloni eleganti si pantofi albastru-metalic cu un toc ametitor), Robert Turcescu si Monica Anghel, dupa care au inceput sa vina si restul artistilor: Alexandra Ungureanu, Catalin Catoiu, urmat ceva mai tarziu si de Jojo, Albertina si Stefan Lungu sau Luminita Anghel, stralucitoare intr-o rochie foarte colorata.

Si pentru ca era un eveniment foarte relaxant, Viva! a rugat vedetele sa faca poze cat mai inedite. De exemplu: pe Simona Haraga am fotografiat-o in timp ce se saruta cu iubitul ei, Alex Baculea, Jojo, Catalin Catoiu si Daniel Buzdugan s-au „jucat' cu o umbrela, iar Geta Voinea si Zoli de la Sistem au demonstrat ce inseamna o poza „de atitudine'.

In concluzie, a fost o seara frumoasa. S-au distrat si ei, ne-am distrat si noi si speram ca va veti distra si voi, privind galeria foto de la aceasta petrecere..

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter