Kamara a jucat fotbal pentru pace

Publicat pe
Puma Romania s-a alaturat initiativei globale de sustinere a Organizatiei Non-Profit „Peace One Day', incurajand marcarea primului gol pentru pace in cadrul evenimentului 'One Day, One Goal'.

Cele doua echipe care s-au infruntat, White Tigers si Black Cats au fost formate din nume importante ale show-biz-ului romanesc. Daca in 11-le celor de la White Tigers au intrat Ioan T Morar, Conecter, Cove, megastarul Catalin, Kamara sau Mita de la Bere Gratis, echipa Black Cats i-a aliniat la primul fluier al arbitului pe Rica Raducanu, Dani Dan Andrei, cealalta jumatate a formatiei Alb si Negru, George Vintila, Wilmark, Andi Vasluianu, Alex Velea sau Eduard Tone, redactor sef FHM.

one day, one goal
one day, one goal

Capitanii celor doua echipe au fost Mita de la Bere Gratis, respectiv Eduard Tone, iar primul gol a fost inscris de Mita.

Kamara
Kamara tinand in mana trofeul castigat de echipa sa

Trofeul, o floare din cristale Swarovski, a ajuns in cele din urma la echipa White Tigers care a castigat meciul dupa o departajare la penalty.

Puma si Peace of Day isi propun ca in anii urmatori in fiecare tara de pe glob sa se joace fotbal pe 21 septembrie.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter