La un fashion ceai cu Wilhelmina Arz

Publicat pe
Designerul Wilhelmina Arz si-a asteptat prietenii in show-room-ul sau la un fashion ceai. Primul pe 2008. Ideea unei astfel de intalniri a avut-o in noiembrie 2005, inspirandu-se din experientele colegilor straini de breasla.

Wilhelmina ArzCa o gazda buna si-a rasfatat invitatii cu cateva mici delicatese. Am prezentat o mica colectie de intersezon, cu 20 de tinute. A predominat culoarea ivoire, am mers pe imprimeuri florale'.

Ce reprezinta aceste intalniri?
Ceaiul ma provoaca de fiecare data. Vreau sa ofer ceva nou si sa am o altfel de relatie cu clientii. In plus, am ocazia sa stabilesc niste trasee intre cele doua colectii, de primavara-vara si toamna-iarna.

Prin ce se deosebeste acest fashion ceai de celelalte evenimente?
E un eveniment intern, nu e agresiv ca multe alte evenimente. Lumea e mai relaxata, se simte bine. Stam de vorba si de multe ori pornim lucrul impreuna.

Care sunt tendintele pentru primavara-vara 2008?

Eu propun un fel de amnezie in aceasta vara, o evadare. Merg pe mixajul de culori, pe flori, pe dungi. Femeile se pot juca cu hainele, iar parul si machiajul trebuie sa completeze aceasta tinuta. In aceasta seara, parul a fost aranjat ca o carare de flori, in timp ce machiajul a amintit de un curcubeu.

Vezi galeria foto.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter