Malvina Cservenschi a lansat la New York o colectie de esarfe cu motive traditionale romanesti

Publicat pe

Dupa ce la sfarsitul anului trecut, Malvina a lansat, prin brandul sau Malvensky, o noua colectie de bijuterii (Star Collection), acum s-a hotarat sa atace' un nou domeniu: esarfele. Noua sa colectia, intitulata Marame, este inspirate din motivele si creatiile traditionale romanesti.

 

Malvina a ales New York-ul, capitala neoficiala a modei internationale, pentru lansarea Marame'. Evenimentul de prezentare a colectiei de esarfe a avut loc in Salon de Ning din Peninsula Hotel, New York.  Rhea Costa, Valentina Pelinel si  designerul Isaak Manowitz (Ben Amun) au venit special la eveniment.

Fiecare model are o poveste de spus, iar toate impreuna contureaza universul magic  si misterios al folclorului romanesc. Din fiecare zona a tarii am ales un anume motiv, iar in jurul lui am incercat sa creez o naratiune cat mai delicata si misterioasa. Colectia Marame este o reinterpretare in stil personal a traditiilor romanesti, a povestilor pe care le-am cunoscut in copilarie. In plan creativ, Marame reprezinta o reinventare a unui accesoriu etern, cu o putere de seductie pe care fiecare femeie o cunoaste foarte bine si un element din ecuatia modei care se remarca prin versatilitate si eleganta perena. Am ales sa lansez colectia Marame la New York  pentru a  dezvolta imaginea Romaniei si pentru a oferi romanilor din strainatate posibilitatea de a se gandi la Romania cu mandrie. ' a declarat Malvina Cservenschi.

 

Colectia este alcatuita din modele originale, unicat, realizate integral din matase naturala si inspirate din creatiile romanesti traditionale. Fiecare esarfa poarta un nume reprezentativ in functie de elementul decorativ de la care porneste istoria sa.

 

Malvina Cservenschi a lansat la New York o colectie de esarfe cu motive traditionale romanestiMalvina Cservenschi a lansat la New York o colectie de esarfe cu motive traditionale romanesti

 

Urmareste un scurt film de la lansare:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=23zONAbDiKQ[/youtube] 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter