Mircea Badea a alergat in parc alaturi de cateva mii de oameni

Publicat pe

Mircea BadeaDuminica dimineata VIVA! a pornit revolutia impreuna cu Mircea Badea si Carmen Bruma, carora li s-au alaturat si alte vedete, dar si cateva mii de oameni pregatiti de miscare in aer liber. Nu s-a luptat cu arme si cu fumigene, ci cu vointa si cu cronometrul.

Dorinta noastra a fost sa transformam celebritatile in modele reale, in exemple de determinare si de perseverenta, iar faptul ca s-au trezit atat de dimineata intr-o zi de weekend a confirmat pe deplin convingerile noastre.

Mircea Radu a venit cu deja cunoscutul sau aparat foto, promitand echipei VIVA! ca va avea grija ca munca sa de fotoreporter sa ajute la ilustrarea evenimentului, iar Roxana Iliescu, Cristian si Stefana Samfira au venit cu cei mici.

De la pustii care isi doreau sa se fotografieze cu vedetele pentru contul de Hi5 pana la mamicile care alergau cu caruciorul pentru a-i obisnui pe copii cu miscarea chiar daca acestia nu au depasit inca episodul cu biberonul, toata lumea a parcurs traseul stabilit.

Dupa o cursa solicitanta si amuzanta, Mircea Badea le-a multumit celor prezenti marturisind ca desi se astepta la un numar impresionant de oameni, nu-si inchipuia ca acestia vor alerga pana la final.

Si cum un eveniment de o asemenea amploarea avea nevoie de o sustinere pe masura, le multumim sponsorilor Swatch, Bucovina si MBT.

VEZI GALERIA FOTO A EVENIMENTULUI VIVA LA REVOLUCION!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter