Nadia Comaneci se implica in viata comunitatii

Publicat pe

Nadia Comaneci a raspuns afirmativ in urma cu aproape sase ani cand a fost intrebata daca vrea sa-i ajute pe copiii nevoiasi. Acum, Fundatia care ii poarta numele marii gimnaste a inugurat clinica „Nadia Comaneci' din cadrul Asezamantului socio-medical al Fundatiei Sfantul Spiridon Vechi.

„Cand e vorba de copii, sunt intotdeauna dornica sa ma implic', a spus Nadia, venita in seara inugurarii impreuna cu sotul sau, Bart Conner, si cu fiul lor, Paul Dylan. Clinica include 14 cabinete medicale, sase laboratoare si o farmacie, aparatura medicala performanta si medicii specialisti fiind o garantie a calitatii.

Inaugurare clinica Nadia Comaneci
Inaugurare Clinica „Nadia Comaneci”

„Nadia este nu numai un sportiv de nota 10, ci si un om de nota 10', a declarat Cristian Topescu, fostul comentator sportiv fiind prezent la eveniment alaturi de nume mari ale sportului romanesc: Ilie Nastase, Andreea Raducan, Maria Olaru, Simona Amanar. Alaturi de ei, s-au mai aflat: Octavian Bellu, Claudiu Bleont, Camelia Sucu, toti cei care au raspuns invitatiei donand cate o carte pentru a pune bazele bibliotecii din cadrul Asezamantului.

Nadia Comaneci, Bart Conner
Nadia Comaneci si Bart Conner

Acesta cuprinde si o cantina unde 100 de copii saraci vor primi trei mese calde pe zi si doua sali de meditatie unde aproximativ 75 de copii vor putea participa la cursuri gratuite.

Amalia Nastase, Octavian Bellu, Ilie Nastase
Amalia Nastase, Octavian Bellu si Ilie Nastase

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter