OSCAR 2013: Vedete la Vanity Fair after-party

Publicat pe

Este deja o traditie ca vedetele de la Hollywood sa se reuneasca dupa gala de decernare a premiilor OSCAR la petrecerea Vanity Fair de la Sunset Tower. Nici anul acesta nu au facut exceptie!

 

Desi nu toate vedetele obisnuiesc sa se schimbe cu alte rochii special pentru aceasta petrecere, totusi cele doua „premiante”, Jennifer Lawrence si Anne Hathaway,  si-au facut aparitia cu alte toalete.

Jennifer Lawrence, proaspat laureata cu un premiu Oscar, a fost in centrul atentiei. Ea a renuntat la creatia voluminoasa Dior Couture de la gala (care a facut-o chiar sa se impiedice inainte de a ajunge pe scena…) in favoarea unei rochii mulate, gri metalizat, semnata Calvin Klein.

Si Anne Hathaway, castigatoarea unui Oscar pentru rol secundar, a adoptat aceeasi strategie, schimband rochia alb-roze Prada de la gala cu una bleu-pal, semnata Saint Laurent, in acelasi stil.

 

 

OSCAR 2013: Vedete la Vanity Fair after-party OSCAR 2013: Vedete la Vanity Fair after-party

 

Foto: Northfoto

 

OSCAR 2013 Vedete pe covorul rosu: Nicole Kidman, Jeniffer Lawrence, Jessica Chastain, Catherine Zeta-Jones

 

OSCAR 2013: Cupluri pe covorul rosu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter