Paris Fashion Week 2013: Vedete la petrecerea data de Carine Roitfeld

Publicat pe

Saptamana Modei de la Paris aduna, an de an, cele mai stilate si sonore nume din industria modei. Pe langa prezentarile fabuloase ale designerilor, petrecerile exclusiviste se tin lant si sunt locul de intalnire al vedetelor care-si etaleaza cele mai nonconformiste outfit-uri.  Iata ce vedete au fost prezente la Carine Roitfeld Party, eveniment ce a marcat lansarea celui de-al doilea numar al revistei CR Fashion Book.

 

Dupa ce a condus vreme de 10 ani (2001-2011) editia pariziana a revistei Vogue, Carine Roitfeld a decis sa isi continue drumul mai departe, fondand CR Fashion Book. Primul numar a aparut la sfarsitul anului trecut, avand ca tema Renasterea (Rebirth) si purtand semnaturile celor mai celebri scriitori, designeri si fotografi.

Ieri seara (5 martie), la hotelul Shangri-La din Paris, intr-o atmosfera glam si exclusivista, a avut loc lansarea celui de-al doilea numar al revistei editata de Carine Roitfeld, la care au participat personalitati din lumea modei (Karl Lagerfeld, Kate Moss, Anna dello Russo), filmului (Jessica Chastain, Adrien Brody, Amanda Seyfried) si muzicii (Jessica Alba). 
Tema acestei editii CR Fashion Book a fost dansul & miscarea , asa ca nu trebuie sa ne mire ca in paginile revistei se afla un material despre celebra noastra gimnasta, Nadia Comaneci.

 

 

Paris Fashion Week 2013: Vedete la petrecerea data de Carine RoitfeldParis Fashion Week 2013: Vedete la petrecerea data de Carine Roitfeld

 

Foto: Hepta

 

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter