Pink Martini - In concert in Romania

Publicat pe
Pe 27 octombrie, orchestra americana Pink Martini se va afla la Bucuresti, unde va sustine un concert la Sala Palatului.

Vor fi interpretate atat piese originale, cat si melodii celebre, pe care vom sti cu totii sa le fredonam.

Cei de la Pink Martini au pregatit hituri ca: „Amado Mio', „Donde Estas Yolanda' sau „Clementine', dar si piese de pe noul album „Hey Eugene', ce s-a vrut o calatorie muzicala in jurul lumii.

Pink Martini este o trupa alcatuita din 12 muzicieni, infiintata in anul 1994 de pianistul Thomas M. Lauderdale, in perioada in care studia la Harvard. Acestuia i s-a alaturat rapid si cantareata China Forbes, cei doi devenind figurile dominante ale grupului.

Muzica se remarca printr-o imbinare a unor genuri diferite, in cantecele lor regasindu-se influente din lounge, muzica latino, jazz sau muzica clasica. Piesele sunt cantate in limbi diferite: engleza, franceza, italiana, spaniola, portugheza, dar si in greaca sau chiar in japoneza.

„Hei Eugene” este cel de-al treilea album, dupa „Sympathique”, scos in 1997 si recompensat cu un dublu disc de aur in Franta si „Hang on Little Tomato”, lansat in 2004..

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter