”Puterea actorului” sau cum sa castigi un Oscar

Publicat pe

'Puterea actorului' sau cum sa castigi un Oscar

„Puterea actorului' sau cum sa castigi un Oscar

Ivana Chubbuck

Cariera unor actori celebri de la Hollywood s-a cladit dupa metodele profesoarei de actorie, Ivana Chubbuck. Fondatoarea scolii „Ivana Chubbuck Studio', Ivana s-a aflat in Romania pentru lansarea volumului sau, „Puterea actorului'.

Aparuta in America in 2004, cartea a fost un succes editorial, plasata pe primele locuri ale clasamentelor si ajunsa manual de studiu in colegiile si universitatile americane.

Brad Pitt, Charlize Theron Halle Berry, Jake Gylenhaal, Kate Hudson, Jon Voight au studiat dupa metoda Ivanei, multi dintre fostii sai studenti fiind castigatori de Oscar. Printre actualii studenti de la „Ivana Chubbuck Studio' se afla si actrita romana Monica Barladeanu.

Ivana Chubbuck a preluat teoriile unor maestri ca Stanislavski, Meisner sau Strasberg, le-a reevaluat, dezvoltand o metoda proprie de studiere a celei de-a saptea arte. Actoria este dusa la un alt nivel, emotiile interioare nefiind un scop in sine, ci un mijloc de atingere a unui obiectiv.

„Menirea noastra este sa le oferim studentilor nostri mijloacele necesare petru a deveni actori profesionisti', declara profesoara de origine rusa.

Evenimentul la care au fost prezente Mihaela Radulescu si Monica Barladeanu a fost prezentat de vedeta B1TV, Liana Stanciu.

Un text de: Florentina Liutic, Foto: Simona Petru.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter